Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:08 | January 22, 2016

  CALM SOUL

  yoga4yoga6

   

  MORNING YOGA

   

  To start your day with yoga or meditation must be one of the best things there is! I can’t really explain how relaxing and just how wonderful it is. To be here, watch the sun rise and just be calm all the way to the soul can’t be explained in words. I’m hooked for real and I’m gonna continue meditate and doing yoga when I get back home! Happy that we still have 1 more week to go here!

  __________________________________________________

  Att börja dagen med yoga eller meditation måste vara en av de bästa sakerna! Jag kan inte riktigt förklara hur avslappnat och underbart det är. Att vara här, se solen stiga och bara vara lugn ända in i själen kan man knappt förklara med ord. Jag är hooked på riktigt och jag ska fortsätta meditera och göra yoga när jag kommer hem! Är glad att vi fortfarande har 1 vecka kvar här!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “CALM SOUL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här