Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:27 | January 22, 2016

  Comfy Casual

  JEANS_ANGELICABLICK7JEANS_ANGELICABLICK5JEANS_ANGELICABLICK2JEANS_ANGELICABLICK6

   

  CREDIT&ADLINKS
  _TOP FROM GINA TRICOT_SKIRT FROM ASOS, HERE_
  _SANDALS FROM BIRKENSTOCK,HERE_BAG FROM STYLEBOP/MARNI, HERE_
  _SUNGLASSES FROM RAY BAN, HERE_

   

  My first day look! Comfy and casual. That’s the only thing you can wear around here. It’s too hot for anything else. Soon it’s time for us to get some lunch :) we went to Kika yesterday for a cozy dinner with the girls before it turned into a big party. We drank some mojitos, listened to the live music and danced under the starts before we walked home and crashed to bed. A really fun and fantastic evening!

  ___________________________________________________

  Min första look under resan här! Slapp och skön. Det är typ de ända man kan ha på sig här. Det är för varmt för nått annat. Snart är det dags för lunch här hos oss :) vi var på Kika igår och åt en mysig middag alla tjejer innan det förvandlades till en stor fest. Vi drack mojitos, lyssna på live bandet och dansade under stjärnhimmlen innan vi alla promenerade hemåt och krashade i sängen. En sjukt rolig och härlig kväll!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Comfy Casual”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här