Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:59 | January 24, 2016

INSTA PARADISE

TRAVEL
INSTAANGELICABLICK

 

@ANGELICABLICK

 

My insta lately! It’s so magical here :) sitting at Hotel Griss, waiting for the brunch to start. As I said, we started the day with yoga and then Margaux, me and Ingrid took a walk at the beach.  I’m sitting here trying to upload pictures but the wifi is pretty slow. But that’s ok! Now we only have 4 days left here and I doooooon’t wanna goooo hooooome! Well, in some way I wanna go home ofc cause I miss my friends and family, André and so on. But I would be more happy if just everyone came here instead haha. Last night we went back to our room after a dinner at Kika and then some of the guys and girls from Surfakademin came over to us, drank some beer, listened to music and talked about a lot of fun stuff. Everyone here is so nice! Tonight we are going to RocaMar for a bonfire, some drinks and dinner with everyone here. Love it!

________________________________________________________

Mina senaste insta bilder! Det är magiskt här :) sitter på Griss Hotell, och väntar på att brunchen ska börja. Som jag sa, vi började dagen med yoga och sen tog jag, Margaux och Ingrid en promenad på stranden. Sitter här och försöker få upp bilder men wifit går fett segt haha. Men de är helt ok! Nu har vi bara 4 dagar kvar och jaaaaag viiilllll inteeee heeeeem! Eller, på ett sätt vill jag ju det eftersom jag saknar familj och vänner, och André och så. Men bästa vore ju om alla kom hit istället haha! Igårkväll stack vi tillbaka till vårat rum efter våran middag och drack lite öl, lyssnade på musik och bara hängde med några av tjejerna och killarna på surfakademin. Jättemysigt! Alla är så trevlig här! ikväll ska vi till RocaMar och kolla på lägerelden, dricka drinkar och äta middag med alla. Älskar’t!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

68 Responses to “INSTA PARADISE”

 1. Charlotte on

  I love your instagram. So inspirational. Would love for you to visit my blog, or maybe take a look at my instagram @charlottesjusdal :) Have a great day, and vacation. x

  Reply
 2. erika on

  Hej angelica, såg att du skrev att din bikini var från Bikini Riot? Sökte på det på google, men det kommer bara upp porrsidor då :D haha

  Reply
 3. Sofia on

  Älskar verkligen dina bilder. Är väldigt intresserad av fotografering så undrar lite vad du använder för kamera och vilka filter du använder i vsco (ser ut som det är det du använder). Du är en riktigt inspiration både klädmässigt och bildmässigt! Grym är du! XXx

  Reply
 4. Elsa on

  Ååååh hur redigerar du dina bilder(om du ens gör det)? Så härliga färger och snygga kontraster<33 Älskar din instagram btw! Kram

  Reply
 5. Amanda on

  Hejsan! Hoppas du inte är alldeles för trött för att svara på min fråga… hittar inte dem svarta adidas bikinitoppen någonstans, vart är dem ifrån?
  Du inspirerar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.