Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:59 | January 24, 2016

  INSTA PARADISE

  INSTAANGELICABLICK

   

  @ANGELICABLICK

   

  My insta lately! It’s so magical here :) sitting at Hotel Griss, waiting for the brunch to start. As I said, we started the day with yoga and then Margaux, me and Ingrid took a walk at the beach.  I’m sitting here trying to upload pictures but the wifi is pretty slow. But that’s ok! Now we only have 4 days left here and I doooooon’t wanna goooo hooooome! Well, in some way I wanna go home ofc cause I miss my friends and family, André and so on. But I would be more happy if just everyone came here instead haha. Last night we went back to our room after a dinner at Kika and then some of the guys and girls from Surfakademin came over to us, drank some beer, listened to music and talked about a lot of fun stuff. Everyone here is so nice! Tonight we are going to RocaMar for a bonfire, some drinks and dinner with everyone here. Love it!

  ________________________________________________________

  Mina senaste insta bilder! Det är magiskt här :) sitter på Griss Hotell, och väntar på att brunchen ska börja. Som jag sa, vi började dagen med yoga och sen tog jag, Margaux och Ingrid en promenad på stranden. Sitter här och försöker få upp bilder men wifit går fett segt haha. Men de är helt ok! Nu har vi bara 4 dagar kvar och jaaaaag viiilllll inteeee heeeeem! Eller, på ett sätt vill jag ju det eftersom jag saknar familj och vänner, och André och så. Men bästa vore ju om alla kom hit istället haha! Igårkväll stack vi tillbaka till vårat rum efter våran middag och drack lite öl, lyssnade på musik och bara hängde med några av tjejerna och killarna på surfakademin. Jättemysigt! Alla är så trevlig här! ikväll ska vi till RocaMar och kolla på lägerelden, dricka drinkar och äta middag med alla. Älskar’t!


  68 kommentarer  68 kommentarer om “INSTA PARADISE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här