Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:25 | January 25, 2016

  DIFFERENT

  GREENS_ABLICK6GREENS_45GREENS_ABLICK0
  CREDIT & ADLINKS
  _BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_SHIRT FROM ASOS, HERE_
  _SANDALS FROM BIRKENSTOCK, HERE_SKIRT FROM GINA TRICOT (COMING SOON)_
  _SUNGLASSES FROM RAY BAN, HERE_

  A look I normally maybe wouldn’t wear, but here it feels more ok. I just love the bag! We skipped yoga this morning and did some surf instead! We where planning on going on a boat trip later on for fishing, but an accident  happened out at sea yesterday, so now we don’t feel like going anymore :(  a boat flipped over and 13 people died, so horrible!! :(

  ________________________________________________________

  En look jag kanske inte normalt skulle sätta på mig, men här kändes de helt mer ok. Jag tokgillar väskan! Vi skippade yogan imorse och körde surf istället! Vi skulle ha dragit på en båt/fiske-tripp senare idag men efter en olycka ute på havs där en båt kapsejsade och 13 människor dog så bestämde vi att hoppa de :( så himla hemsk händelse :( !!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “DIFFERENT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här