Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:53 | January 26, 2016

  WATERPRINT

  dress6

   

  DRESS, & OTHER STORIES _ BAG FROM STYLEBOP/MARNI

   

  Borrowed this dress from Forni the other day when we went to the bonfire and I have to say that I think it’s really pretty. Once again – maybe not my normal style but I love how different places makes you wear different things. It’s to warm to wear anything but loos dresses or denim shorts here. And also a really big thumbs up to Ingrid for making my hair look this pretty! I’ve kept it like this for three days now and I love it!

  _______________________________________________

  Lånade den här klänningen av Forni häromdagen när vi stack till lägerelden och den festen och jag måste säga att jag tycker att den är superfin. Igen – kanske inte min vanliga stil, men jag älskar hur olika platser på jorden får en att använda och styla sig själv på olika vis. Här är det för varmt att ha på sig nått annat än tunna klänningar eller jeansshorts. Och en sor tumme upp till Ingrid som fixade mitt hår såhär fint! Har haft det sådär i 3 dagar nu och jag älskar det!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “WATERPRINT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här