Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:24 | January 29, 2016

  sway away

  imageimage

   

  GONNA MISS THIS

   

  So, my last day in Costa rica didn’t really end as I thought haha! I ended up being food poisoned AGAIN. haha! I actually have to laugh! Well, I’m better now but the entire day and night I’ve been throwing up – feeling like a piece of shit. Now we are at the airport ready to board our first flight home. I can’t tell you that I’m looking forward to it .. but I’ll try to sleep and just relax. Wish me luck! And yes: I have so much photos to show you from out trip :) I feel like an entire new person after this amazing trip! One of the best trips I’ve ever done!

  _________________________________________________________________

  Så, min sista dag i paradiset slutade inte riktigt som jag tänkt haha! Jag fick magsjukan/matförgitning IGEN. haha! Måste typ skratta åt de! Aja, jag mår bättre nu iaf men hela dagen igår och inatt har jag spytt som en gris – känt mig som en påse bajs. Nu är vi på flygplatsen och väntar på att ta första flyget hemåt. Jag kan inte säga attjag är så pepp men jag får försaka sova och slappa. Önska mig lycka till! Och ja: jag har massor fina bilder att visa er från resan! en av dom bästa resorna jag någonsin gjort!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “sway away”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här