Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:48 | January 30, 2016

  1HUNNID

  br_angelicablick4br_angelicablick2

   

  _TOP FROM BEYOND RETRO_SHORTS FROM LEVIS_

   

  How I looked almost every day! So comfy! Oh my.. I don’t know where to begin regarding our flight back to sweden. For the record – we’re not home yet…. We where supposed to go from San José to NYC and from NYC directly to Sweden. But the plane that was gonna take us between San José and NYC had some problems so after sitting inside the plane for over 1,5 hour just standing still, they told us that they won’t be able to fly us to NYC – but to Houston Texas instead. Huh? So, we went to Texas and from Texas to NYC. We landed right before our plane was supposed to leave, so all 10 of us on the plane ran for our lives to catch the flight home but we were unfortunately too late. So they checked us in for another flight instead. But not to sweden, but to Norway. And the ride over her was HORRIBLE! The turbulence was real. I’ve never experienced that amount of turbulence before. I was so scared! Now we are sitting here waiting for our plane to takes us home to sweden in 4 hours. Haha, what a journey! The other girl we where in Costa Rica with was so jealous of us that we got a direct flight from NYC an home.. but I don’t think they envy us anymore hahaha! I saw that they also got upgraded to first class tickets.. NOW I’M JEALOUS! haha. But hey, everything happens for a reason and I can’t help to laugh at it all haha! And after having the best trip EVER in Costa Rica – nothing can bring my mood down!

  ___________________________________________________

  Såg ut såhär mest hela tiden! Så slapp! Oj jisses… vilken resa vi gjort hem till Sverige. Och vi är inte hemma än! Vi skulle egentligen ha rest San José till NYC och sen NYC direkt hem till Sverige. Men planet som skulle ta oss från San José till NYC gick sönder så vi fick sitta kvar i planet ca 1,5 innan dom helt plötsligt ändrade våran rutt och berättade att dom istället skulle flyga oss till Houston Texas. HUH? Så, vi åkte från San José till Texas och sen från Texas till NYC istället. Väl framme i NYC så landade vi preeeeciiis när vårt flyg skulle stänga sin gate så vi alla 10 pers på planet sprang för våra liv att hinna med flyget. Tyvärr gjorde vi inte det så dom fick boka om oss till ett annat flyg istället! Dock inte hem till Sverige, utan till norge. Hemskaste flygningen jag gjort tror jag.. så sjukt mycket turbulens! Var så sjukt jävla rädd. Nu sitter vi i norge och väntar på att boarda vårt flyg om ca 4 timmar. Tjejerna vi åkte med var så avis på att vi skulle få åka från NYC och direkt hem.. tror inte dom är så avis på oss längre hahah! Såg att dom dessutom blivit uppgraderade till första klass. NU ÄR JAG AVIS ISTÄLLET! haha. Men men, allt händer av en anledning tror jag och  jag kan bara skratta åt de istället! Och efter en sån magisk och bästa resa i Costa Rica så kan inget förstöra min positiva energi och humör!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “1HUNNID”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här