Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:28 | February 1, 2016

  XX

  wissen_angelicablick7wissen_angelicablick2wissen_angelicablick6wissen_angelicablick1
  G E T T I N G  D R E S S E D
  PHOTOS BY MICHA WISSÉN

   

  Hi again after being away for 1 whole day! All the traveling got to me when I got home and after partying, I was kind of dead the entire day yesterday. But now i’m back!! Back as normal efter my amazing and relaxing trip to Costa Rica. Back to normal and back to normal update :) So, Fashion Week just started and today I’ve only been to 1 show so far. I had to go to the dentist to get some 3d shots of my tooth that they gonna pull out on wednesday. Now I’m just at home waiting to meet up with Elsa and the others. i’m so sad that I missed out on Rami’s big breakfast this morning, but my jetlag is REEEEAL friends. I just couldn’t get up this morning! After meeting up with Elsa and the rest I’m gonna go and see the Björn Borg show before heading back home to cook dinner for my man ♥ amzebaaaaalls! Talk to you in a while babes!

  _________________________________________________

  Hej igen efter en paus på 1 hel dag! Tröttheten tog ut sin rätt på mig efter att ha rest i typ 2 dygn och efter att ha gått ut även dagen jag kom hem. Så igår var jag bara helt död! Men nu är jag tillbaka igen!! Tillbaka som normalt innan jag stack till den magiska resan i Costa Rica. Tillbaka till normal uppdatering med! Fashion week kickade igång idag och jag har än så länge bara bockat av 1 visning under dagen. Var tvungen att sticka förbi tandläkaren mitt i allt för att ta de sista 3d bilderna inför operationen på onsdag. Ska ärligen dra ut skiten! ska snart möta upp Elsa och dom innan sista visningen som Björn Borg står för. Är så ledsen att jag missade Ramis fina frukost i morse, men jetlagen är fan på riktigt alltså… kom fan inte upp haha!Sen till kvällen ska jag laga middag till min man ♥ amazeblls! vi hörs om en stund!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “XX”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här