Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:29 | February 2, 2016

  FIRST DAY / BJÖRN BORG

  bb1bb6bb4bb10bb2

   

  AT BJÖRN BORG YESTERDAY

   

  Second day of FW and i’ve been to my first show Maria Nilsdotter, had a meeting and also been to Zalando’s brunch. Just met up with Margaux and went to Nobis to hang out a bit before it’s time for the second show of the day – Valerie. I’m still so tired and I can’t explain how hard it was for m to get up this morning – AGAIN! haha. I just wanted to stay in bed and sleep all day. Well, eventually I got up and had to rush of to my meeting. Last night I made dinner for André and then we just chilled out and watched a movie. A perfect and cosy evening!

  ___________________________________________

  Andra dagen på fw och jag har precis sett min första show Maria Nilsdotter, haft möte och även varit på Zalandos brunch. Mötte nyss upp Margaux och stack till nobis för att hänga lite innan det är dags för dagens andra visning – Valerie. Jag är fortfarande så sjukt trött och kan inte förklara hur sjukt svårt jag har för att komma upp på morgnarna, även idag – IGEN! haha. Ville bara stanna kvar i sängen och sova hela dagen. Men men, till slut kom jag upp iallafall och fick springa till mitt möte. Igårkväll lagade jag som sagt middag till André och sen slappade vi bara och kolla film. En perfekt och mysig kväll!

   


  11 kommentarer  11 kommentarer om “FIRST DAY / BJÖRN BORG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här