Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:10 | February 3, 2016

  LEAFS

  blick_re1blick_re56blick_re3

   

  _SUNGLASSES FROM RAYBAN_JEANSDRESS FROM ASOS_
  _TOP FROM GINA TRICOT_

   

  I did it!! I’m proud over myself that I did it and it went better than I thought. But I’m in pain right now I can tell you that haha! But yes, I just have to say I’m so thankful for the guys over at AquaDental that have helped me with this. I haven’t been able to do this before since i’ve been so afraid and haven’t felt really taken cared of. So a big thanks to you guys over there! And this is only from the bottom of my heart, nothing else. Now I’m in my bed, trying to eat some soup – working out pretty ok anyway! Happy about that. But I just wanna eat a lot of good food!

  _____________________________________________________

  Jag gjorde de!! jag är stolt att jag gjorde det och de gick bättre än trott. Men jag har ändå rätt ont nu, haha! Men ja, jag är iaf fett tacksam till dom på AquaDental om hjälpte mig med detta. Jag har faktist inte riktigt vågat innan och har inte känt mig omhändertagen på andra ställen. Så ett stort tack till er där borta. Detta är bara från hjärtat, inget annat. Nu ligger jag i sängen och äter lite soppa – funkar ändå helt ok! De är man glad för. Men jag vill bah äta massa god mat haha!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “LEAFS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här