Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:30 | February 3, 2016

RIO

TRAVEL
baith66imagebaithsuit_angelicablick9
SWIMSUIT FROM VIA RIO

 

So the day is here and i’m scared AF. I’m gonna pull out my wisdom tooth today through surgery and I really don’t wanna do it. I’m gonna take a long shower now and try to get my focus on and try to think of something else. HAPPY THOUGHTS you know! Some of you might think I’m such a pussy for whining over pulling out my wisedom tooth.. but hey, there is something about teeth that I find really uncomfortable. Do you agree? Well, let’s talk about something else, shall we? Let’s talk about Costa Rica and how much i already miss it! Can’t wait to go back so soon again!  Miss everything about it. So I’m gonna write everything about my time there and try to answer some of the questions i’ve got while I was there. And hey!! I need to answer that Q/A too!

_________________________________________________

Så dagen D är här och jag är fett rädd. Jag ska operera ut min visdomstand idag och jag vill verkligen inte göra det. Jag ska ta en lång dusch och försöka tänka och fokusera på nått annat. GLADA TANKAR BARA ni vet! Några av er kanske tycker jag är fett töntig nu att jag gnäller över att dra ut en visdomstand, men de är fan nått med tänder som jag finner sjukt känsligt. håller ni med mig? Aja, nu snackar vi om nått annat, okej? Vi kan snacka om att jag saknar Costa Rica fett mycket trots att jag kom hem nyss. Jag längtar tillbaka och längtar tills jag är tillbaka snart! Jag ska skriva om min tid där till er och svara på en del frågor jag fått om det. Och juste!! Jag måste svara på den där frågestunden med!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

56 Responses to “RIO”

 1. Emmelina on

  Super fint inlägg och fina bikinibilder som alltid!!! =)

  Hoppas du får en bra dag! =) Kram!

  Kika gärna in på min blogg för nyttiga bak och matlagningstips samt träningstips och outfits!=)

  (www.emmelinakrantz.se)

  Reply
 2. Sara on

  I’m studying Dentistry and I’m alway chicky when I go to the dentist ahah So I feel you, but relax. It would be easier and faster if you are relax ;)Just imagine some beautiful sunset in Costa Rica during the tooth pulling.
  Kiss from Portugal (Plan some trip here, we have amazing beaches too ahah)

  Reply
  • angelicablick on

   Ah you are? shouldn’t you be more calm then? :D haha, maybe not. Everyhting went ok so I’m glad about that! Yes, I actually thought about that :D thanks! xx

   Reply
 3. Kanni on

  You’re really brave! I still don’t have the courage to go through with it. I get panic attacks just thinking about it. Good luck! Amazing pics of course ;)

  Reply
  • angelicablick on

   Aw, thank you <3 It went fine and until next time I'll be more calm. It wasnät that bad actually! So I think you'll make it too! It's better to do it then to don't do it cause then it can get really bad and so on. LOVE XX

   Reply
 4. ISA on

  åh förstår din nervositet, jag har också opererat bort en visdomstand men det kommer gå så bra! och skönt när skiten väl är borta ;) kram!

  Reply
 5. Belle on

  Jag ska dra ut min om två veckor. Vill verkligen inte :'( men samtidigt så pallar jag inte mer med den här smärtan som gör mig även sjuuuk… Gjorde det ont? :/

  Reply
  • angelicablick on

   Åh, hejja dig! helt ärligt – efter att ha gjort de nu så är det inte alls så farligt som man tror. Be bara om lugnande och mycket bedövning så kommer du vara helt good to go! Lovar dig! Du kommer klara de :) och nej, de kändes inget alls eftersom man är så bedövad. Det kommer gå jättebra! kram

   Reply
 6. Lena Gad on

  Angelica, you look amazing in the these radiant pictures! Im proud that you are wearing one of our swimsuits from Via Rio.Im sure if you close your eyes and remember the feeling you had on that beach that special day and breath slowly it will help you with your tooth!
  Light Energies
  Lena Via Rio

  Reply
  • angelicablick on

   Aw, thank you <3 yes, I love the swimsuit! I borrowed it from Margaux but I would love to have one of my own ofc! Yes, I do remember - and I can't wait to go back!! xx

   Reply
 7. Joelle on

  WOW, the second photo is exceptional. Amazing job to the photographer! I also love that you have an athletic body type instead of a very tiny build. It makes it so much easier to know if what you wear would look good on me

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.