Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:30 | February 3, 2016

  RIO

  baith66imagebaithsuit_angelicablick9
  SWIMSUIT FROM VIA RIO

   

  So the day is here and i’m scared AF. I’m gonna pull out my wisdom tooth today through surgery and I really don’t wanna do it. I’m gonna take a long shower now and try to get my focus on and try to think of something else. HAPPY THOUGHTS you know! Some of you might think I’m such a pussy for whining over pulling out my wisedom tooth.. but hey, there is something about teeth that I find really uncomfortable. Do you agree? Well, let’s talk about something else, shall we? Let’s talk about Costa Rica and how much i already miss it! Can’t wait to go back so soon again!  Miss everything about it. So I’m gonna write everything about my time there and try to answer some of the questions i’ve got while I was there. And hey!! I need to answer that Q/A too!

  _________________________________________________

  Så dagen D är här och jag är fett rädd. Jag ska operera ut min visdomstand idag och jag vill verkligen inte göra det. Jag ska ta en lång dusch och försöka tänka och fokusera på nått annat. GLADA TANKAR BARA ni vet! Några av er kanske tycker jag är fett töntig nu att jag gnäller över att dra ut en visdomstand, men de är fan nått med tänder som jag finner sjukt känsligt. håller ni med mig? Aja, nu snackar vi om nått annat, okej? Vi kan snacka om att jag saknar Costa Rica fett mycket trots att jag kom hem nyss. Jag längtar tillbaka och längtar tills jag är tillbaka snart! Jag ska skriva om min tid där till er och svara på en del frågor jag fått om det. Och juste!! Jag måste svara på den där frågestunden med!


  56 kommentarer  56 kommentarer om “RIO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här