Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:44 | February 4, 2016

  BRUNCH & GOSSIP

  za2za1za4za12za16

   

  ZALANDO BRUNCH

   

  What’s wrong with me? I can’t get up in the morning which results in that I don’t have enough time to blog and when I get home this late, the whole day has passed before I can blog. That sucks!! I need to get my shit together so I can get back blogging normal. Maybe I should try to go to bed REEEAALLY early tonight. What do you think? I just got back home after meeting up with Fang and taking a lot of photos and having a lunch. Had a meeting this morning before that also! Tonight I’m just gonna fix everything at home, unpack my bags and do my laundry. I have so much laundry to do!

  ___________________________________________________

  Vad är det för fel på mig? Jag kommer fakking inte upp på morgnarna som resulterar i att jag inte har tillräcklig tid att blogga på morgnarna. Då hinner hela dagen gå förbi innan jag hinner hem och blogga. Det suger! Måste get my shit together och se till att komma upp och blogga normalt. Kanske borde försöka ayy gå och lägga mig SJUKT tidigt ikväll. Vad tror ni? Kom nyss hem efter att ha mött upp med Fang och fotat en hel del och lunchat. Hade ett möte innan det med! Ikväll ska jag fixa här hemma, packa upp mina väskor och tvätta. Har så sjukt mycket tvätt!

   


  21 kommentarer  21 kommentarer om “BRUNCH & GOSSIP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här