Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:44 | February 4, 2016

BRUNCH & GOSSIP

UNCATEGORIZED 2
za2za1za4za12za16

 

ZALANDO BRUNCH

 

What’s wrong with me? I can’t get up in the morning which results in that I don’t have enough time to blog and when I get home this late, the whole day has passed before I can blog. That sucks!! I need to get my shit together so I can get back blogging normal. Maybe I should try to go to bed REEEAALLY early tonight. What do you think? I just got back home after meeting up with Fang and taking a lot of photos and having a lunch. Had a meeting this morning before that also! Tonight I’m just gonna fix everything at home, unpack my bags and do my laundry. I have so much laundry to do!

___________________________________________________

Vad är det för fel på mig? Jag kommer fakking inte upp på morgnarna som resulterar i att jag inte har tillräcklig tid att blogga på morgnarna. Då hinner hela dagen gå förbi innan jag hinner hem och blogga. Det suger! Måste get my shit together och se till att komma upp och blogga normalt. Kanske borde försöka ayy gå och lägga mig SJUKT tidigt ikväll. Vad tror ni? Kom nyss hem efter att ha mött upp med Fang och fotat en hel del och lunchat. Hade ett möte innan det med! Ikväll ska jag fixa här hemma, packa upp mina väskor och tvätta. Har så sjukt mycket tvätt!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “BRUNCH & GOSSIP”

  1. Ida on

    Hej Angelica. ?Jeg Hoppas att du mår bra, och att det er okay att jag skrive till dig . Jag viilla frågar dig om du kunde göra en blogg om vilka ställan att se i Stockholm. Jag har varit i Stockholm 1000 gånger, eftersom min far är svenska, och från Stockholm, så jag besöker ofta familjen. men jag har sett allt det familjen kommer att visa allt jag tycker är ett måste i Stockholm. Jag kunde verkligen använda nya inputs till min nästa resa till Stockholm med min flickvän här til mars. och det skulle vara grymt om du kunde ge några tips om vad som är “hot” i Stockholm just nu, också vad som är “hot” på kvällen, de bästa restauranger och barer och natklubber. Ställan att shoppe, fast jag tycker att jag har kontroll på ?? Tack på förhand. ? Och tack för att du alti inspirerar mig och alla tusentals andra kvinnor. älskar att följa här på bloggen, på instagram och som något nytt, även din snapchat nu. kram från en dansk follower. ??? P.S Im soooo bad at writing in svenska, Hoppas värkligan att du fatter var som jag Skriva. ??✌?️

    Reply
  2. Kicki on

    Vill egentligen inte vara negativ men tycker att du har varit lite slarvig regelbundet när det kommer till stavning på den svenska texten vilket stör helheten lite you know?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.