Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:38 | February 4, 2016

  MXCIII

  Biege_angelicablick25 Biege_angelicablick19Biege_angelicablick17Biege_angelicablick23Biege_angelicablick20Biege_angelicablick18Biege_angelicablick14

   

  PHOTOS BY FANG
  _SWEATPANTS FROM H&M_COAT FROM NELLY_
  _TOP FROM H&M_SNEAKERS FROM NIKE_

   

  Yey, I finally got the thumb out of my ass and took these photos! Been wearing this look a couple of times but never managed to photograph it. I really like the relaxed look combined with all nude colors. I’m a fan of my nike’s! Now I need to run to my last meeting then I’m off back home again. Talk to you in a while!

  _________________________________________

  Yey, fick äntligen tummen ur och fotade denna look! Har burit denna look flera gånger men alltid glömt eller inte pallat fota. Jag gillar den avslappnade stilen med nude färgerna. Jag älskar mina Nike! Nu ska jag på mitt sista möte och sen ska jag hem direkt efter igen. Hörs om en stund!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “MXCIII”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här