Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:37 | February 5, 2016

  GOLDDIGGER

  gold1
  G O L D
  _________
  1. HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE
  5.HERE 6.HERE 7.HERE 8.HERE 9.HERE 10.HERE

   

  GOLD, GOLD & GOLD! I just can’t get enough of gold jewelry. The moon necklace is just amazing! Don’t you agree? And that cute little giraff? And I really like the idea of a bikini-bag. Well, I want every piece in this collage that I’ve made this cold friday. But hey, It’s friday peeps and I love it!

  ____________________________________

  GULD, GULD OCH GULD! Kan fan inte få nog av gulliga smycken just nu. Månhalsbandet är ju bah för perfekt. Håller ni inte med? Och den söta lilla giraffen då? Gillar idéen med en bikinipåsa med. Ja, som ni märker så gillar jag allt jag knåpat ihop i de här kollaget på denna kalla fredag. Men hey, det är iaf fredag och jag älskar’t!


  2 kommentarer  2 kommentarer om “GOLDDIGGER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här