Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:02 | February 5, 2016

  TIMELESS

  W_ANGELICABLICK8W_ANGELICABLICK9W_ANGELICABLICK6W_ANGELICABLICK7

   

  PHOTOS BY FANG
  _JACKET FROM GINA TRICOT_KNIT FROM WHISTLES_
  _TROUSERS FROM WHISTLERS_BAG FROM YSL_
  _SHOES FROM ZARA_

  So, I was supposed to go the PUMA X RIHANNA event this morning but after not being able to sleep the entire night because of my f*cking tooth I had to skip it and sleep more this morning. Now I’ve got better painkillers to eat haha! So instead of doing that I went to my doctor this morning and then I met up with André & Emil instead for lunch and after that I had a meeting at Modinåkerlind Showroom with the sweet girls working over there. Had to check out all the nice stuff coming out this spring! Now I’m back home for a short while before I’m off to a meeting again. Need to sit down with my laptop and answer tons of emails that I haven’t even opened while I was in Costa Rica. Shame on me!

  _____________________________________

  Så, jag skulle egentligen ha gått och tränat imorse på ett PUMA X RIHANNA event men efter att ha legat vaken halva natten pga min jäkla tand så behövde jag sova ut imorse. Har äntligen fått lite starkare painkillers så nu är jag good to go igen haha! Så istället för träningen så stack jag till min läkare lite fort innan jag mötte upp André och emil för lunch. Efter lunchen hade jag ett mysigt möte på Modinåkerlind med de supergulliga tjejerna där. Var ju bara tvungen att kolla in alla nya vårkläder som släpps nu! Nu är jag tillbaka hemma en kortis innan jag ska iväg på ett till möte. Sen måste jag sitta som en tok och svara på alla mail jag inte svarat på under min tid i Costa Rica. Shame on me!


  53 kommentarer  53 kommentarer om “TIMELESS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här