Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:02 | February 5, 2016

TIMELESS

LOOK OF THE DAY
W_ANGELICABLICK8W_ANGELICABLICK9W_ANGELICABLICK6W_ANGELICABLICK7

 

PHOTOS BY FANG
_JACKET FROM GINA TRICOT_KNIT FROM WHISTLES_
_TROUSERS FROM WHISTLERS_BAG FROM YSL_
_SHOES FROM ZARA_

So, I was supposed to go the PUMA X RIHANNA event this morning but after not being able to sleep the entire night because of my f*cking tooth I had to skip it and sleep more this morning. Now I’ve got better painkillers to eat haha! So instead of doing that I went to my doctor this morning and then I met up with André & Emil instead for lunch and after that I had a meeting at Modinåkerlind Showroom with the sweet girls working over there. Had to check out all the nice stuff coming out this spring! Now I’m back home for a short while before I’m off to a meeting again. Need to sit down with my laptop and answer tons of emails that I haven’t even opened while I was in Costa Rica. Shame on me!

_____________________________________

Så, jag skulle egentligen ha gått och tränat imorse på ett PUMA X RIHANNA event men efter att ha legat vaken halva natten pga min jäkla tand så behövde jag sova ut imorse. Har äntligen fått lite starkare painkillers så nu är jag good to go igen haha! Så istället för träningen så stack jag till min läkare lite fort innan jag mötte upp André och emil för lunch. Efter lunchen hade jag ett mysigt möte på Modinåkerlind med de supergulliga tjejerna där. Var ju bara tvungen att kolla in alla nya vårkläder som släpps nu! Nu är jag tillbaka hemma en kortis innan jag ska iväg på ett till möte. Sen måste jag sitta som en tok och svara på alla mail jag inte svarat på under min tid i Costa Rica. Shame on me!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

53 Responses to “TIMELESS”

 1. L on

  I cant get enough!!!!! Du inspirerar VERKLIGEN mig! Älskar din blogg, instagram, stil.. ALLT hahah låter lite crazy men du är fan ???

  Reply
  • angelicablick on

   Bare? i’m wearing knitted pants!! My ankles are bare, that’s all! i never really freeze on my legs tho, but I don’t think ankels are that cold!

   Reply
 2. Daniele on

  Hej :)

  Fråga! Vissa bilder så är dina läppar lite mer större än andra. Jag har följt dig sen du bodde i Linköping och det är en bra skillnad på dina läppar då från nu! Passar dig fint, no judge. Men frågan är om du har fyllt ut läpparna ? :)

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! känner att jag får väldigt mycket frågor om mina läppar och om jag gjort dom större det senaste. Svaret är alltså, nej – jag har inte förstorat dom :) och som du säger: inget konstigt om man hade gjort de, sånt är ju upp till och var och en. Men jag har börjat måla kanterna lite, lite utanför med en nudefärgad läppenna vilket ger en illusion av att dom är större. Det är tex så kylie Jenner gör. Det har jag aldrig gjort innan, så det är isåfall det som folk uppfattar att dom är större – vilket är hela grejen med att göra så :) kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.