Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | February 6, 2016

ANALOG

noodle_angelicablick1noodle_angelicablick2

 

NOODLES // ADLINK: POLO FROM MONKI, HERE
PHOTOS BY MICHA WISSÉN

 

SATURDAY! YEEEEY! I love waking up durin the weekend, feeling kind of free if you know what I mean? It’s time for me to get out of bed, getting myself ready and met up with Rasmus. Still got some looks to show you you know :) And here are some more photos from the shoot I did with Micha! I think it’s so cool that we took these with an analog camera. The vibe of the feels like the 80’s a bit.

____________________________________

LÖRDAG! YEY! Jag älskar att vakna upp på helgen och känna sig lite fri. Vet ni vad jag menar? Det är dags för mig att hoppa ur sängen, fixa mig och sen möta upp Rasmus. Har en del looks att visa er :) och här är lite fler bilder som jag och Micha tog för ett tag sen! Jag diggar att de är ascoolt att vi fotade med analog kamera. får lite 80-tals vibbar av dom.


32 kommentarer32 kommentarer om “ANALOG”

  I love this! So cute! how many ml do you fill your lips with, need to do the same. So hot! <3

  Reply

  thank you :D oh, I don’t fill anything in my lips – these are my own lips. <3

  Reply

  Hej Anglica! Eftersom du inte har svarat på mig så jag gör det igen!

  Vore stooooort tacksam om du läser och svarar detta för jag håller på och planerar att åka utomlands för kurs YOGA. Tills jag läste din blogg om Costa Rica – så vill jag ha tips på hur jag ska boka och vilket ställe i Costa Rica finns bra kurser osv. Från början till slut. Sååå vackra bilder du togs, wow.
  All gott!
  /Alessandra

  Reply

  hej på dig! Måste hely missat de :) svarade inte på nått i Costa Rica!
  Åh vad kul! Kör med Yogiakademin! dessvärre slutar deras period i Costa Rica nu väldigt snart, men dom frtsätter ju i andra länder med!! kolla in deras hemsida på http://www.yogiakademin.se ! Jag kommer skriva ett inlägg om allt sen med! Annars får du satsa på nästa år i Costa Rica! KRAM!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här