Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:43 | February 6, 2016

  ANALOG

  noodle_angelicablick1noodle_angelicablick2

   

  NOODLES // ADLINK: POLO FROM MONKI, HERE
  PHOTOS BY MICHA WISSÉN

   

  SATURDAY! YEEEEY! I love waking up durin the weekend, feeling kind of free if you know what I mean? It’s time for me to get out of bed, getting myself ready and met up with Rasmus. Still got some looks to show you you know :) And here are some more photos from the shoot I did with Micha! I think it’s so cool that we took these with an analog camera. The vibe of the feels like the 80’s a bit.

  ____________________________________

  LÖRDAG! YEY! Jag älskar att vakna upp på helgen och känna sig lite fri. Vet ni vad jag menar? Det är dags för mig att hoppa ur sängen, fixa mig och sen möta upp Rasmus. Har en del looks att visa er :) och här är lite fler bilder som jag och Micha tog för ett tag sen! Jag diggar att de är ascoolt att vi fotade med analog kamera. får lite 80-tals vibbar av dom.


  32 kommentarer  32 kommentarer om “ANALOG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här