Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:50 | February 6, 2016

LAZER CUT

LOOK OF THE DAY
details2_angelicablick2

 

WHOLE LOOK COMING SOON // ADLINKS: MESH FROM, HERE

 

Time to get ready for tonight! Just gonna swing by an friend who is turning 25 for some celebration! I’t’s gonna be nice to meet Filipps again tonight that I haven’t seen for almost over 3 weeks. Damn, time flies! Feels like it was maybe a week or so since I saw her. But no! Longer than that. I’m gonna stay for a while, celebrate and then go home and crawl back to bed :) I’m getting old peeps haha! Nah, but I’m a bit done with all these partying and stuff. Anyway for now! We’ll see when summer comes won’t we? haha. Anyway, I’m looking forward until tomorrows brunch with a lot of friends! Fang has hooked us up with a big brunch over at Usine and I can’t wait!!

____________________________________________

Dags att göra sig redo för kvällen! Jag ska bara kika förbi en kompis som fyller 25! Det ska bli mysigt att få träffa Filippa igen ikväll efter att inte sett henne på över 3 veckor. Fan, sjukt vad tiden går fort ändå! Känns som de högst var en vecka sen jag såg henne. Men nope! Längre än så är det. Jag kommer dock bara stanna ett tag ikväll och fira lite innan jag ska hem och krypa ner i sängen. Jag börjar bli gammal hörrni! Haha nejdå. Men är inte så supersugen på fest nu för tiden, är lite done med det just nu. Men vi får ju se till sommaren liksom, haha. Aja, jag ser iallafall sjukt mycket fram till brunchen vi ska ha imorgon med massa vänner! Fang har holkat upp oss på värsta brunchen på Usine och jag längtar fan!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “LAZER CUT”

    • angelicablick on

      Haha, kul att man får vara med under ett sånt inlägg när man inte gjort ett skit – varken opererat sig eller sprutat in nått :P

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.