Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:46 | February 7, 2016

  SUNDAY DINNER

  dinner_fang2dinner_fang1dinner_fang56

   

  LUNCH WITH FANG

   

  Fang and I had our regular lunch at Nybrogatan 38 the other day after shooting some pictures :) He is one of my best friends and he is also one of the most kindest and wonderful people I ever known. I’m so happy to have him in my life! Fang is the best ♥ so this sunday is soon coming to an end, but before that me and André are going to Valle for dinner! I love sunday dinners!

  ______________________________________________

  Fang och jag körde våran vanliga lunch på Nybrogatan 38 häromdagen efter att ha fotat lite bilder :) Han är en utav mina absolut bästa vänner och han är dessutom en av de snällaste och finaste människorna jag känner.  Är så glad att jag har han i mitt liv! Fang är bäst ♥ så den här söndagen håller på att gå mot sitt slut, men innan dess ska jag och André på middag hemma hos valle! Jag älskar söndagsmiddagar!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “SUNDAY DINNER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här