Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:58 | February 7, 2016

  The simple things

  röd_angelicablick7röd_angelicablick9RÖD_ANGELICABLICK12röd_angelicablick8röd_angelicablick11

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  _BAG FROM STYLEBOP/MARNI_CAP FROM H&M_JACKET FROM TOPSHOP_
  _BOOTS FROM DIN SKO_JEANS FROM GINA TRICOT_

   

  My favorite day is finally here! Just woke up next to my man and stayed five extra minute in bed just to kiss him a bit extra. Now I really need a big cup of coffee and to watch the news before I get dressed and walk over to the big brunch at Usine :) What did you guys do last night? André and I celebrated our friend Dag over dinner with some friends. We watched Sabri dj at boqerian for a while before going home. I love the feeling, NOT waking up with a hangover. No alcohol for this lady for a while! Feels great. Lots of love!

  _____________________________________________

  min favoritdag är äntligen här! Vaknade nyss upp bredvid min man och stannade lite extra i sängen för att pussa på honom lite extra. Nu ska jag fixa mig en stor kopp kaffe och kolla på nyhetsmorgon innan jag fixar mig inför den stora brunchen på Usine :) Vad gjorde ni igår? Jag och André firade vår kompis Dag med lite middag med vänner.  Vi stack och kikade på när Sabri spelade på boqerian ett tag innan vi alla drog hem. Älskar känslan av att INTE vakna upp bakis. Ingen alkohol för den här tösen på ett tag! och de känns så jävla skönt. Massa kärlek!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “The simple things”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här