Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:11 | February 7, 2016

  THOSE WHERE THE DAYS

  Dagmar_Frontrow_6033Dagmar_Frontrow_6044

   

  PHOTOS BY @STUDIOEMMASVENSSON

   

  I got some more photos from FW from the crew over at Studio Emma Svensson the other day! Wearing my favorite t-shirt from Tommy Hilfiger! I just love the last photo of me and Andreas ♥ hugs and friends are the best! Don’t you agree? Standing next to the funniest girl ever, Awa on the first picture – and ofc my guuurl Elsa! Amazing people. Our brunch was awesome and I hope that you saw some of it on my snap? And yeah:

  DON’T FORGET TO FOLLOW ME ON SNAP: ANGELICABLICK

  _____________________________________________

  Fick lite mer foton från FW från crewet på Studio Emma Svensson häromdagen! Bär min favvotröja från Tommy Hilfiger! Tycker så mycket om bilden på mig och Andreas ♥ kramar och vänner är det bästa! Håller ni inte med? Står bredvid världens roligaste tjej på första bilden, Awa – och såklart bredvid min tjejs Elsa! Magiska personer. Brunchen var helt underbar och jag hoppas ni såg lite från den på min snap? och juste:

  GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ SNAP: ANGELICABLICK

  14 kommentarer  14 kommentarer om “THOSE WHERE THE DAYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här