Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:35 | February 8, 2016

  ON VACAY

  abikini201.TOP HERE / BOTTOM HERE 2. TOP HERE / BOTTOM HERE
  3. SUIT HERE 4. TOP HERE / BOTTOM HERE

   

  abikini23
  5. SUIT HERE 6. TOP HERE / BOTTOM HERE
  7. TOP HERE / BOTTOM HERE 8. SUIT HERE

   

  abikini25
  9. TOP HERE / BOTTOM HERE 10. TOP HERE / BOTTOM HERE
  11. TOP HERE / BOTTOM HERE 12. TOP HERE / BOTTOM HERE 

   

  A lot of you have asked me to show you some nice bikinis here on my blog since many of you like my bikinis that I buy :) So here are some favs! I kind of want them all, but I can’t seem to get my mind of number  1, 6 and 12 actually. I want them so much! Which one did you like the most?

  ______________________________

  Många av er har frågat mig om jag kan visa lite schyssta bikinis här på bloggen eftersom många av er har gillat mina senaste bikinis som jag haft på mig :) så här är några favoriter! Jag vill typ ha alla, men jag kan framför allt inte släppa nummer 1,6 och 12. Vill ha dom så sjukt mycket! Vilken av dessa gillade ni mest?

  -Contain adlinks


  17 kommentarer  17 kommentarer om “ON VACAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här