Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:51 | February 8, 2016

  SUNDAY MOOD

  sunday_angelicablick22sunday_angelicablick21sunday_angelicablick24sunday_angelicablick20sunday_angelicablick7

   

  PHOTOS BY INGRID ANDERSSON // CREDIT&ADLINKS
  _SWEATPANTS FROM CRIMINAL DAMAGE, HERE_TOP FROM RIVER ISLAND_
  _SNEAKERS FROM NIKE_BAG FROM YSL_SNAPBACK FROM NEW ERA, HERE_
  _JACKET FROM GINA TRICOT_HOODIE FROM H&M_

   

  Goooood morning peeps! How are you? I had such an amazing brunch yesterday with some of my friends :) all of the vacaymonkeys where there but also some of other babes too. I wore a really comfy and relaxed look during the brunch – I’m in love with my neon sneakers! How cool are they?!  I wanna match them in so many ways. I started it off with all grey! You like the look? It’s time for Monday again and I have a lot to do today before me and André are leaving for Paris tomorrow! We are going there together with YSL and I can’t wait! Longing for going away with my love, longing for Paris and longing to go there with YSL too. YEY! We are gonna stay there for three days just eating good food, hanging out with the YSL team, taking a lot of photos and just having a good time.

  ___________________________________________

  Goooood morgon på er peeps! Hur mår ni? Jag hade en sjukt nice brunch igår med massa vänner :) alla vacaymonkeys var där plus några av våra andra babes. Jag bar en sjukt slapp och skön outfit under brunchen – Rådiggar mina neon sneakers som fan! Hur coola är dom inte?! Jag vill matcha dom med massa andra looks. Först ut fick denna helgråa look vara! Gillar ni den? nu är det måndag igen och jag har en del att stå i innan jag och André sticker till Paris imorgon! Vi ska åka dit tillsammans med YSL och jag längtar! Längtar efter att få åka iväg med mitt hjärta, längtar efter Paris och längtar efter att få åka med YSL. YEY! Vi ska stanna där i tre dagar och bara äta gott, hänga med alla på YSL, ta massor foton och bara ha det gött.


  38 kommentarer  38 kommentarer om “SUNDAY MOOD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här