Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:33 | February 9, 2016

INTERIOR #1

INTERIOR,UNCATEGORIZED 2
interior_1
MARSHALL SPEAKER, HERE // RANDOM PAINTINGS // SOFA, HERE

 

interior_9
ELLOS LAMP , HERE // SMEG REFRIGERATOR // GRANIT APPLE BOX, HERE

 

interior_6
BLANKET & PILLOWCASES, HERE // ELLOS LAMP, HERE
ELLOS STOOL SIMILAR, HERE //IKEA CARPET, HERE

 

A little glimpse of the interior at our home! We are getting there! But it’ still a long way to go. We are gonna do glass doors and with a black frame for a industrial feeling in our bedroom. Like THIS! Cool right?! I can’t wait! I’ve linked back to some of the stuff in these pictures :) I just wanna decorate it more. But as I’ve said like a hundred times – it’s so expensive! But once it’s nice, you can feel right at home.

___________________________________________

En liten tjuvkik på hur det är inrett hemma hos oss! Vi börjar nära oss! Men vi har en lång kvar att gå. Vi ska ju göra sånna där glasdörrar med svart ram runt för en med industrikänsla i sovrummet. Som DETTA! Coolt, eller hur?! Längtar! Jag har länkat till en del av dom grejerna vi köpt :) jag vill bara inreda mer. Men som jag sagt hundra gånger innan – det är fett dyrt! Men när det väl är klart så kommer man känna sig hemma.

-Contain adlinks

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “INTERIOR #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.