Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:33 | February 9, 2016

  INTERIOR #1

  interior_1
  MARSHALL SPEAKER, HERE // RANDOM PAINTINGS // SOFA, HERE

   

  interior_9
  ELLOS LAMP , HERE // SMEG REFRIGERATOR // GRANIT APPLE BOX, HERE

   

  interior_6
  BLANKET & PILLOWCASES, HERE // ELLOS LAMP, HERE
  ELLOS STOOL SIMILAR, HERE //IKEA CARPET, HERE

   

  A little glimpse of the interior at our home! We are getting there! But it’ still a long way to go. We are gonna do glass doors and with a black frame for a industrial feeling in our bedroom. Like THIS! Cool right?! I can’t wait! I’ve linked back to some of the stuff in these pictures :) I just wanna decorate it more. But as I’ve said like a hundred times – it’s so expensive! But once it’s nice, you can feel right at home.

  ___________________________________________

  En liten tjuvkik på hur det är inrett hemma hos oss! Vi börjar nära oss! Men vi har en lång kvar att gå. Vi ska ju göra sånna där glasdörrar med svart ram runt för en med industrikänsla i sovrummet. Som DETTA! Coolt, eller hur?! Längtar! Jag har länkat till en del av dom grejerna vi köpt :) jag vill bara inreda mer. Men som jag sagt hundra gånger innan – det är fett dyrt! Men när det väl är klart så kommer man känna sig hemma.

  -Contain adlinks


  24 kommentarer  24 kommentarer om “INTERIOR #1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här