Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:55 | February 10, 2016

PARIS STROLL

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
PARIS_ANGELICABLICK12paris_angelicablick2paris_angelicablick11paris_angelicablick9

 

PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
_KNIT FROM MALENE BIRGER_COAT FROM MALENE BIRGER_
_BOOTS FROM ASOS_JEANS FROM MONKI_CAP FROM BILLMAN FOR RUT&CIRCLE_
_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_

 

First look in Paris! It was raining the entire day but it stopped for half an hour or so, so then we managed to take these really fast before the rain started pouring again haha. I really like this knit! It’s oversized and nice. After walking around a bit in the rain we sat down and had lunch at a place called Frenchie to go before heading back to our hotel. we chilled out for a bit before making our way to a restaurant called Miss Ko that Kenza told us about. A cozy place for sure! We wanted to go for drinks afterwards at this funny place called “Dirty Dick” hahah, but I was too tired ti even keep my eyes open. Now it’s time for another day here! We just went by Notre Dame and had lunch at a really cool place. Then we met up the team at YSL for a whole day of fun! Gonna tell you more about that later ♥

_____________________________________________

Första looken i Paris! Det regnade hela dagen men här stannade det typ 3o minuter, så vi hann ta dessa supersnabbt innan det började igen haha. Gillar den stickade tröjan massor! Sådär Oversized och härlig. Efter att ha promenerat runt i regnet satte vi oss på ett ställe som heter Frenchie to go för lunch innan vi stack tillbaka till hotellet och slappade. Vi hängde där ett tag och stack sen vidare till Miss Ko för middag. Ett ställe Kenza tipsat oss om! Supermysigt ställe! Efter de skulle vi ha druckit lite drinkar på ett ställe som roligt nog heter “Dirty Dick” haha men jag var för trött att mina ögon knappt kunde hålla sig öppna. Nu har vi besökt Notre Dame och haft lunch på ett mysigt ställe. Vi ska möta upp gänget på YSL för en hel dag med skoj! Berättar mer om de sen♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

35 Responses to “PARIS STROLL”

  1. Michaela on

    Hej, vad snygg du är! Sedan en annan sak också, gå till dirty dicks! De har sååå goda drinkar! Jag bor i Paris och gillar absolut den baren :) annars tycker jag ni ska testa Andy wahloo som ligger i marais! Kram!

    Reply
  2. Alexandra on

    Angelica asså jag älskar verkligen din Instagram den är hur fin som helst. Dina bilder och filter är så snygga! Jag undrar hur du får dom så bra, vad du använder för filter / app?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.