Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:25 | February 10, 2016

  TOPSHOP / NLY

  topshopnly

   

  ADLINKS: 1.COAT, HERE // 2.HEELS, HERE // 3.BODY, HERE // 4.HEELS, HERE 
  5.BOMBER, HERE // 6.KNIT, HERE // 7.JEANS, HERE 

   

  YEY! Topshop has come back to NELLY again :) and it’s here to stay! I’ve picked out my favs in the collage above. Need that trench, white knit and that green bomber for sure!

  _____________________________

  YEY! Topshop har kommit tillbaka till NELLY igen :) och dom är här för att stanna! Har plockat ut mina favoriter i kollaget ovan. Behöver den där trenchen, vita stickade tröjan och den gröna bomberjackan på riktigt.


  11 kommentarer  11 kommentarer om “TOPSHOP / NLY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • The coat looks so great!!!

   Vicky // The Golden Bun

   Reply
  • I agree :) love it!

   Reply
  • Pure love, that bomber it’s a must, checked it on my wish list
   http://loving-evelyn.blogspot.ro/2016/02/three-ways-to-wear-fur-coat.html

   Reply
  • I just LOVE the white knit indeed!

   http://www.dutchfashiongirl.com

   Reply
  • Love every piece!!

   Love, Marie Roget

   Reply
  • Love the knit crop and the long coat! – x

   Lavinya Royes – Fashion & Lifestyle Blog

   Reply
  • I have a similar body suit! Love it!

   http://www.llindatt.blogspot.com

   Reply
  • Alla skriver ut när det är samarbete .. men inte du i detta inlägg? Du brukar vara bra på det. Alla dina kollegor på Cube, Kenza osv, har alla skrivit att det är samarbete. Men du har inte det? Är du den enda som inte har fått betalt för inlägget? “Contains adlinks” är inte direkt en tydlig märkning av reklam. Räcker det enligt lag? (Detta är en fråga alltså då jag ej är säker).

   Utveckla gärna :) När tkr du man ska skriva att det är samarbete? Du brukar alltid vara duktig på det.

   Reply
  • Hej! Detta är alltså inte ett samarbetsinlägg :) skriver alltid det när jag gör samarbeten – de är lag på det som du säger. Detta inlägg har jag helt gjort av egen bestämning och har inte fått nått i betalt för att göra det. Dock är det ju adlinks-länkar i inlägget men de har jag ju skrivit! Så ja, jag skriver alltid att de är ett samarbete när de är de, och är det inte det så skriver jag inget – som i detta fall. De andra bloggarna kanske har gjort nått med dom i samarbete med lanseringen, men de har inte jag gjort. Kram!

   Reply
  • Hej!
   Vilket program har du använt för detta kollage? Kram och tack för så mycket krativitets-pepp!

   Reply
  • Köpte efter min snitt eftersom sjukhuset var ENORMT och mycket obekvämt. Jag blev imponerad av detta förlossningsbälte! Materialet är mjukt och baksidan har hål för skönt luftflöde. Kardborren petade inte mina bröst eller armar som sjukhuset. Det var inte för skrymmande att bära under kläderna vilket jag var orolig för. Jag kämpade lite med att komma på vilket sätt som är bäst att bära den (överst/botten och var man ska sätta remmarna). Sammantaget fungerade det utmärkt och hjälpte verkligen under de första 2 veckorna hemma från sjukhuset. Jag är 7 veckor efter nu och har inte riktigt haft den på mig, men främst för att jag inte lämnar huset så mycket och det är inte min favorit att ha på mig när jag sitter ner. Det är inte omöjligt att bära det om du sitter, jag bar det ofta när jag körde men det är inte idealiskt så jag brukar ta på det när jag kommer till min destination där jag skulle stå. Det är svårt att dimensionera för jag hade ingen aning om vad jag skulle få. Jag är 5’6″ och väger efter födseln 165lbs och jag fick en medium. Det var lite väl ombonat på grund av svullnaden men jag kunde fortfarande bära det. Det hade nog varit bättre att skaffa ett stort och bara göra det stramare med remmarna men jag ville inte riskera att förlossningsbältet skulle bli för stort.

   Reply