Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:56 | February 14, 2016

  MY WORLD

  MYWORLD

   

  ME AND MY LOVE

   

  Happy Valentines day! I hope all of you get a lot of love today, weather you have a partner or not. Just spread love to everyone ♥ I wanna take the opportunity on this day to tell you how much I appticitate all of you and also tell you how much love I feel for every one of you out there who follows me here on my blog, on my instagram, snapchat and on all my projects. I can’t even begin to tell you how thankful I am and amazed I am by all of you. I opened my snap in Costa Rica and the other day, and the stuff that you send me.. WOW! You guys are amazing and the best people ever! My heart beats for all of you!

  _________________________________

  Glad alla hjärtans dag! Jag hoppas att alla av er där ute får massor av kärlek, oavsett om ni har partner eller ej. Sprid bara mer kärlek åt alla ♥ Jag vill ta tillfället i akt på denna dag att berätta för er hur mycket jag uppskattar alla er och även berätta för er hur mycket kärlek jag känner för er som följer mig här på bloggen, på instagram, snapchat och på alla projekt jag pysslar med. Kan inte beskriva hur tacksam och glad jag är för er. Jag öppnade ju min snap i Costa Rica och häromdagen och sakerna ni skickar till mig.. alltså WOW! Ni är helt underbara och dom bästa ever! Mitt hjärta slår för er ♥


  10 kommentarer  10 kommentarer om “MY WORLD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här