Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:31 | February 16, 2016

  DAY EVENT

  paris9paris15paris14paris12paris7

   

  WITH YSL IN PARIS

   

  More picture from the day event :) had a lot of fun and it was nice to meet everyone! Thanks for bringing me to Paris! Now we are working on some last things and soon it’s time for me to go back home. I’m soooo tired but very excited! I can’t write anything more right now cause we need to continue working! LOOOOVE

  ____________________________________________________

  Mer bilder från dagseventet :) hade trevligt och de var superskoj att träffa allihopa! Tack för att jag fick följa med till Paris! Nu ska vi jobba på det sista här innan det är dags för mig att åka hemåt igen. Jag är såååå trött men så jäkla peppad! Hinner inte skriva mer just nu för vi måste fortsätta jobba! KÄÄÄÄÄRLEK


  14 kommentarer  14 kommentarer om “DAY EVENT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här