Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:33 | February 16, 2016

  Dollar dollars dollars

  dollars1 dollars2

   

  DOLLAR SIGNS

   

  Got my nails done a week ago or so! Went for a clean look with a twist. Love them dollar signs! Don´t you agree? I’m still in Oslo but we have a lot of work today in front of us. But I’m so excited! I’m eating hotel breakfast as we speak but will soon meet up with the others. I don’t know what’s wrong with me these days, I’m having a hard time sleeping and I’m feeling a bit sick to my stomach when I wake up ( No, I’m not pregnant I have already tested that haha ). But it almost feels like I am! What can it be? Something I eat that my body doesn’t like? or something else?

  __________________________________

  Fixade mina naglar för någon vecka sen eller så! Körde på en clean look med en tvist. Älskar dollartecknena! Håller ni med? Jag är fortfarande i Oslo och vi har en hel del jobb framför oss idag. Jag är så pepp! Käkar lite hotellfrukost nu men ska snart möta upp de andra. Vet inte vad de är för tokigt med mig just nu.. har svårt att sova och mår alltid fett illa, speciellt på morgonen ( och nej, jag är inte preggo det har jag redan kollat haha). Men de känns typ som de haha! Vad kan de vara? Nått jag äter som min kropp inte gillar? nått annat?


  23 kommentarer  24 kommentarer om “Dollar dollars dollars”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • oh I LOVE this manicure
   http://www.thefashionfraction.com

   Reply
  • jättefina <3

   Reply
  • The self-made tests might no show the right answer :/

   Reply
  • Det var ju inte bra! Kan vara att du är gravid ändå, du kan ha tagit testet för tidigt i stadiet för att det kanske ska visas..

   Reply
  • Du kanske är stressad? Tänkte på det med sömnen och så.

   Reply
  • Sååååå Snygga!! Vart Har Du Gjort Dem?

   Reply
  • Love the nails! Hope you feel better soon x

   http://www.wonkylauren.com

   Reply
  • Det är nog stress. Svårt att varva ner på kvällen och/eller vaknar tidigt är tecken på det. Autonoma nervsystemet (den sympatiska delen) är påslagen vilket utsöndrar hormoner/ämnen som gör att man inte sover bra. Sover man för lite mår man lätt illa. Att andas långsamt (speciellt på utandningen) och göra kroppsscanningar på kvällen kan hjälpa till att varva ner, dock kan det krävas att man gör det några gånger för att “lära sig”. Det finns även naturläkemedel som heter Valerina Forte på apoteket som kan hjälpa om problemen är milda. Läs denna text tycker jag, http://www.stressmottagningen.nu/stress-och-stressjukdomar/kroppsliga-signaler/ Lycka till!

   Reply
  • Nice! So cute!
   http://www.sanssouci.website

   Reply
  • Love the nails! I guess it’s stress – that always make my body feel bad and I get sick to my stomach. Hope you feel better soon <3
   http://www.charlottetunes.blogg.no

   Reply
  • Love the nails – shape and color! Itching to get mine done as well now :)

   Reply
  • Stress! Sån blir jag med, just nu en bra period men när det är dåligt är det huvudvärk konstant, ingen matlust pga illamående konstant och sover jätte dåligt. Får alltid dra ner på lite grejer. Tänk på att du hade magont pga stress nyss, håller du i rutinerna även när de känns tungt? Krya på dig.

   Reply
  • Åh vad snygga!

   Reply
  • Gaaalet snygga naglar!!

   Reply
  • Testa om några dagar igen ;)

   Reply
  • Snygga naglar!
   Symptomen kan lätt bero på stress…

   Reply
  • Magkatarr (från stress) typiskt illamående och kanske lite sug i övre delen av magen.
   Finns receptfria piller på Apoteket.
   Kram

   Reply
  • Riktigt coola! :D

   Reply
  • Jag hade väldiga besvär av illamående & ont i magen förr, så började jag äta och dricka laktosfritt och sluta med lök för det är nog magens värsta fiende! Sen dess har jag mått bra. Kan vara värt att prova :) hoppas det går över för dig. Kram

   Reply
  • Vad snygga!!

   Reply
  • Pretty nails!

   http://www.llindatt.blogspot.com

   Reply
  • Åh precis så fick jag för ett par år sedan i och med en stressig period. Det enda som funkade var att varva ned ordentligt.

   Hoppas du kommer på vad det är!

   Mvh Jasmine

   Reply
  • Hi angelica :) I think that you are feeling anxiety and stress. Please rest, or do things that make you peacefull

   Reply