Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:07 | February 17, 2016

  ALL ABOUT GREY

  nude_angelicablick21 nude_angelicablick6 nude_angelicablick2nude_angelicablick22nude_angelicablick4nude_angelicablick11

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDHAL
  CREDIT&ADLINKS: _KNIT FROM ASOS, SIMILAR HERE_COAT FROM GINA TRICOT_
  _TROUSERS FROM TOPSHOP_BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_

   

  Just got back from a kick-ass workout with Margaux at Fightbox! I’m deaaaad! But in a good way ofc. I’m just gonna take a shower and then get going to Julian for a cozy evening there. I’ve missed him! Here is a look that I wore before we went for Paris. I’m totally in love with this knit! It’s perfect.

  ____________________________________________

  Kom nyss hem från ett köttigt pass med Margaux på Fightbox! Jag är dööööd! Men på ett bra sätt såklart. Nu ska jag ta en dusch och sen dra till Julian för lite myshäng. Har saknat honom! Här är en look jag bar straxt innan vi drog till Paris. Är tokkär i den här stickade tröjan! Perfekt är den.


  59 kommentarer  59 kommentarer om “ALL ABOUT GREY”

   När kommer svaren på frågestunden? Gått så lång tid nu :/

   Reply

   Jag lovar och lovar att jag gör så fort jag kan! Just nu är jag inne i en period med så sjukt mycket att göra samt mycket resor. Gör allt så fort jag kan :) de kommer så småningom! som sagt: den som väntar på nått gott .. :) <3

   Reply

   Dör för tröjan!
   Om jag kan min matte rätt så länkar du till en liknande på grund av att just denna är slut? Tråkigt, den är verkligen perfektion! :D

   Reply

   Visst är den fin?! Ja, tyvärr är det så som du skriver :( den andra är slutsåld! Kram

   Reply

   Hej! Älskar dina bilder och dina outfits!! Vart hittar man byxorna? Hittar inte dom på topshops hemsida :(
   Kramar

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här