Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:59 | February 17, 2016

  THIRSTY

  image

   

  Cooling off in Costa Rica
  ADLINK: BIKINI SIMILAR HERE

   

  Yeeeep, I still got some photos left from Costa Rica to show you :) I actually have some photos from Thailand left to show you haha.  Woke up around 08 this morning and started it with a cup of coffee before heading to the dentist! I’ve told you ones and I’m gonna tell you again: the guys and girls at Aqua Dental has helped me so fucking much! I was so scared before for going to the dentist and now I feel totally secure and they actually really care of how you feel and how to make it more comfy for you. Big thumbs up for you guys!! After my dentist appointment I went to AWB to pick up some ski clothes for me and Filippas trip to Austria next week! Going skiing :D never done that before so I’m super excited!! Now i’m at a café working, answering emails and planning the rest of my week. Meeting up with Viktor at surfakademin later on for more coffee. My first day at the gym today too! Need to get moving you know :) it’s been a while now.

  _______________________________________________

  Yeeepp, har fortfarande en del foton från Costa Rica att visa er :) även från Thailand faktist haha. Vaknade runt 08 idag och började morgonen med en kopp kaffe innan jag stack vidare till min tandläkare. Har sagt de förr och säger de igen: Aqua dental är fan kungar! Jag har alltid varit rädd för tandläkaren men dom får mig lugn och säker. Måste bara säga det! Tummarna upp som tusan! Efter min tandläkartid stack jag vidare till AWB för att hämta upp skidkläder som jag ska ha med mig till min och Filippas resa till Österrike nästa vecka! Vi ska iväg och åka skidor :D hur kul? aldrig gjort de innan! så pepp! Nu sitter jag på ett café och jobbar, svarar på mail och planerar min vecka. Ska möta upp viktor från Surfakademin sen på mera kaffe. Juste! Första dagen tillbaka på gymmet idag med! Måste ju börja rör på mig igen :) var ju ett tag sen nu.


  24 kommentarer  24 kommentarer om “THIRSTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här