Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:48 | February 18, 2016

  ABOVE WATER

  angelicablick_water

   

  PHOTO: ADAM KLINGETEG

   

  Gooood morning! Slept a bit better this night, but still not a 100%. Soon hopefully! Haha guys, did you see all the snow that came over night?! At least here in Stockholm, Sweden! Sick! I woke up, had a look outside my window and had to look one more time cause I thought I was daydreaming’ haha. Makes me dream back to this picture and Costa Rica. Ah, can’t wait to go back! An really soon too. In March actually :)  but this time for surfing!

  ___________________________

  Gooooood morgon! Sov lite bättre inatt, men fortfarande inte 100%. Men snart hoppas jag att de stabiliserar sig! Haha hallå, såg ni all snö som kom över natten?! Eller iallafall här i Stockholm! Sjukt! Vaknade upp, kollade ut genom fönstret och fick kolla yttligare en gång till för att jag blev så chockad över all snö haha. Får mig attd römma tillbaka till den här bilden och till Costa Rica. Åh, längtar att få åka tillbaka! Och väldigt snart. I mars faktist :) men för surfing!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “ABOVE WATER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här