Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:03 | February 18, 2016

  Muy Thai

  angelicaxandre-10angelicaxandre-17

   

  PH BY MICHA WISSÉN

  Time for thaaaaai! I’ve missed it a lot. Need to kick some ass haha! Micha took these photos of me at Fightbox some weeks ago with a analog camera. Like the feeling they have! After the muy thai class I’m just gonna hurry home, take a shower, get dressed and then meet up André and the other to watch Freja perform tonight. My little girl ♥ such a star!

  ___________________________________

  Dags för thaaaai! Har saknat de som tusan. Behöver kicka lite röv! Micha tog dessa på mig på Fightbox några veckor sedan med en analog kamera. Gillar känslan dom har! Efter muy thaien ska jag skynda mig hem, ta en dusch, klä på mig och möta upp André och dom andra för att kika på när Freja uppträder. Min tjeja ♥ en stjärna!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Muy Thai”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här