Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:14 | February 19, 2016

Just as simple as that

LOOK OF THE DAY
simple_angelicablick9simple_angelicablick10simple_angelicablick7simple_angelicablick11simple_angelicablick12

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL /EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS: _TOP FROM GINA TRICOT_BAG FROM CHANEL, HERE_
_JEANS FROM GINA TRICOT_COAT FROM ZARA_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_

 

One thing that I’m pretty “bad” at, is to wear – simple looks. Like this one! I just love to dress up and wear fun things, but sometimes it’s really nice to just wear something simple. So today I decided to wear exactly that! Well sure, the bag does make it look way more dressed up, but with a nice coat and a pair of perfect jeans, you are good to go. I also wanna tell you about Rasmus, the guy who sometimes takes my photos – and also this look. What a guy! He is so talented and such a sweet person! I think you all should check out his instagram here. Now I need to continue working! I’ve had some meetings today and now i’m back home on my sofa. I have a bad headache.. not good. I was supposed to workout with Maggan :( but hey, there is a day tomorrow for that!

__________________________________________

En sak jag är ganska “dålig” på, men älskar att faktist göra – är att bära mer simpla looks. Som denna! Jag gillar ju att spexa till det oftast, men ibland är det så förbannat snyggt och härligt att bära riktigt enkla outfits. Så idag fick bli en sån dag. Visst, väskan i sig gör ju att hela looken känns mer uppiffad, men med en snygg kappa och ett par riktigt snygga jeans kommer man fan långt alltså. Jag vill också slå ett extra slag för Rasmus, han som fotar mig ibland – och då även denna look. Vilken kille! Han är så himla duktig på det han gör och dessutom är han så jäkla härlig! Tycker att ni alla borde kika in han på hans insta här. Nu ska jag fortsätta jobba här! Har haft en del möten idag och nu sitter jag faktist i soffan hemma med dunderhuvudvärk. Så typiskt! Skulle tränat med Maggan idag egentligen :( det får bli imorgon istället!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

45 Responses to “Just as simple as that”

 1. Emma on

  Ahh, jag älskar kappan!! Har länge haft svårt att hitta en jag fastnat för men denna var magisk. Hittar dock inte den på hemsidan (tror jag), vet du om den finns kvar? :)

  Reply
  • angelicablick on

   Tack fina :) är min favvokappa! Nej den är tyvärr typ 2 år gammal :( men den kanske kommer in i liknande där? Annars – koll asos! Dom har fan allt haha :) kram

   Reply
  • angelicablick on

   Thank you so much babe! Just wanna take to opportunity to thank you for leaving comments so often and writing so much positive and nice things to me <3 means a lot! LOTS OF LOVE TO YOU! Hope you'll have an amazing saturday <3 puss

   Reply
  • angelicablick on

   Men fina du, vad snäll du är :) tack! Meeeen, de är långt ifrån alltid perfekt haha. Du ska se mig dagar då jag inte tvättat de på ett tag haha.. kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.