Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:14 | February 19, 2016

  Just as simple as that

  simple_angelicablick9simple_angelicablick10simple_angelicablick7simple_angelicablick11simple_angelicablick12

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL /EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS: _TOP FROM GINA TRICOT_BAG FROM CHANEL, HERE_
  _JEANS FROM GINA TRICOT_COAT FROM ZARA_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_

   

  One thing that I’m pretty “bad” at, is to wear – simple looks. Like this one! I just love to dress up and wear fun things, but sometimes it’s really nice to just wear something simple. So today I decided to wear exactly that! Well sure, the bag does make it look way more dressed up, but with a nice coat and a pair of perfect jeans, you are good to go. I also wanna tell you about Rasmus, the guy who sometimes takes my photos – and also this look. What a guy! He is so talented and such a sweet person! I think you all should check out his instagram here. Now I need to continue working! I’ve had some meetings today and now i’m back home on my sofa. I have a bad headache.. not good. I was supposed to workout with Maggan :( but hey, there is a day tomorrow for that!

  __________________________________________

  En sak jag är ganska “dålig” på, men älskar att faktist göra – är att bära mer simpla looks. Som denna! Jag gillar ju att spexa till det oftast, men ibland är det så förbannat snyggt och härligt att bära riktigt enkla outfits. Så idag fick bli en sån dag. Visst, väskan i sig gör ju att hela looken känns mer uppiffad, men med en snygg kappa och ett par riktigt snygga jeans kommer man fan långt alltså. Jag vill också slå ett extra slag för Rasmus, han som fotar mig ibland – och då även denna look. Vilken kille! Han är så himla duktig på det han gör och dessutom är han så jäkla härlig! Tycker att ni alla borde kika in han på hans insta här. Nu ska jag fortsätta jobba här! Har haft en del möten idag och nu sitter jag faktist i soffan hemma med dunderhuvudvärk. Så typiskt! Skulle tränat med Maggan idag egentligen :( det får bli imorgon istället!

   


  44 kommentarer



  45 kommentarer om “Just as simple as that”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här