Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:02 | February 19, 2016

  TXN

  DSC_5317DSC_5372DSC_5567 DSC_5638DSC_5448DSC_5552

  TOPSHOP X NELLY / PHOTOS BY MAXIMILIAN BOROVIC

   

  Some photos from the event we went to the other week :) I loved the location of it and I’ve actually been there once before to an Hellman dinner/event. Wanna shoot there sometime! It’s friday and me and André are gonna have a evening just us two together, going to the cinema ♥ We are gonna watch ” The big short” – have you seen it? Did you like it?

  ________________________________________________

  Lite bilder från eventet vi var på häromveckan :) älskade locktonen och jag har faktist varit där tidigare på ett Hellmans event/middag. Vill dit och plåta någon gång! Det är fredag och jag och André ska ha en kväll bara han och jag, vi ska på bio ♥ Vi ska se “The big short” – har ni sett den? Gillade ni den?


  14 kommentarer  14 kommentarer om “TXN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här