Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:21 | February 20, 2016

  CARBON GREENS

  COAT_ANGIE4COAT_ANGIE84COAT_ANGIE6

   

  PHOTOS BY FILIPPA LUND / CREDIT&ADLINKS
  _COAT FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM ASOS, OLD_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_
  _TROUSERS FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK_TSHIRT MADE BY ERIK LUNDIN_ BAG FROM PHILLIP LIM_

   

  A real “sunday-look” for me, even tho it’s not haha. So, saturdaymorning and me and André woke up pretty early! He had to go to work and I also needed to work.I’m at a coffeeshop atm, getting shit done haha :) the movie last night was good! As someone said – a bit hard to understand time to time, but good! Okey, so we need to talk about one thing! Yesterday I finished my last episode of “The Jinx” .. OMG!! Sickest EVER. Wtf did just happened? have you seen it? If not – WATCH IT! It will give you chills down your spine. I just sat there with my mouth open, the hair on my arms standing straight up and with no words. I can’t tell you more to not spoil it, but yeah.. just watch it! The end will freak you out. So, speaking of fun things instead: Tonight it’s time to celebrate Danny turning 30! The theme of the party is “Flower power” haha. So me and Emil are gonna go to Beyond Retro to find stuff for that later! Talk to you soon babes.

  __________________________________________________

  En riktig “söndags-look” av mig trots att de inte är söndag alls. Aja, lördagsmorgon och jag och André vaknade ganska tidigt! Han var tvungen att dra till jobbet och jag behövde också jobba. Sitter på ett fik nära oss och får skit gjort :) okej, filmen igår var bra! Som någon sa – lite svårt att fatta ibland, men riktigt bra! Men nått annat vi behöver seriöst snacka om är The Jinx! Såg sista avsnittet igår.. asså OMG! Sjukaste ever. Vad FAN hände? Har ni sett de? Om ni inte gjort de – GÖR DE!  Den kommer ge dig rysningar längs hela kroppen. Jag satt bara där med öppen mun, håret helt stående på armarna och helt utan ord. Jag kan inte säga mer för att inte avsläja allt, men ja.. se The Jinx bara! Slutet kommer fakking få dig att bli helt vettskrämd. Så, på tal om roliga saker istället: Ikväll ska vi fira Danny som blir 30 med en megafest! Temat för festen är “Flower power” haha. Så jag och Emil ska till beyond retro senare och hitta grejer för kvällen! Vi hörs om en liten stund.


  30 kommentarer  30 kommentarer om “CARBON GREENS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här