Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:40 | February 20, 2016

  VACAY TIMES

  vacay_vic

   

  VICTORIA‘S SWIMCOLLECTION
  1. BIKINI, HERE 2. BIKINI, HERE 3. SWIMSUIT, HERE 4.BIKINI, HERE

   

  Well I have a lot of talented friends – that’s for sure! Elsa say that a lot and I totally agree with her. So this is a swimwear collection that Vic has done for trelika! Love the orange one :) I was supposed to go with them to the Seychelles but because of some work I had to stay home. Really sad! But I just had to show you these amazing pieces. Want ’em all!

  __________________________________________

  Ja, visst har man en hel drös av begåvade vänner – de är en sak som är säker! Elsa brukar säga det och jag håller med henne helt. Så detta är en bikinikollektion som Vic har gjort med Trelika! Älskar den orangea :) jag skulle följt med dom till Seychellerna egentligen men pga annat jobb var jag tvungen att stanna hemma. Så tråkigt! Men jag vill iaf visa er dessa snygga från kollektionen. Vill ha alla!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “VACAY TIMES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här