Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:48 | February 21, 2016

  COZY BREAKFAST

  breakfastbreakfast5breakfast3

   

  Breakfast at Jossan’s place ♥

   

  So, I kind of invited myself over for a really cozy breakfast at Josefin’s place the other day! I’ve known her for a long time but haven’t really had the opportunity to hang out with her that much until we all went to Costa Rica. I’m happy that we learnt to know each other more :) such a cool girl! So she made a kick ass breakfast and we just chattered and shared some fun things coming up. More of that! Sorry for not blogging today, but it’s sunday and tomorrow I’m leaving for Austria so I just wanted to hang out with André and the boys before i’m off.

  _______________________________________________

  Så, jag bjöd in mig själv till en supermysig frukost hos Josefin häromdagen! Vi har ju känt varann ett bra tag men inte riktigt hängt så mycket innan Costa Rica. Är glad att vi gjorde det då och lärt känna varann mer :) hon är en riktigt cool tjej! Hon styrde upp en astung frukost och så satt vi bara och snacka om massa och massa roligt som vi ska göra. Mer sånt! Sorry om jag inte bloggat idag, men de är ju trots allt söndag och jag vill hänga med André och grabbarna innan jag drar till Österrike.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “COZY BREAKFAST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här