Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:03 | February 22, 2016

  GREY HAIR, DON’T CARE.

  angelicablick_b1angelicablick_b10angelicablick_b4angelicablick_b20angelicablick_b7angelicablick_b23angelicablick_b22angelicablick_b5angelicablick_b21

   

  ME AND MY GREY HAIR

   

  Ah, do you remember me and my grey hair?! Had it for 3 months between june and august! I really liked it! But I love my blonde hair too :) but I can’t seem to make up my mind what to do with it now! Going nuts here haha. Well, I’m gonna figure it out somehow and sometime haha. Filippa and I just got back from a super cozy dinner here in Obertauern! Now I’m so tired that I can’t seem to keep my eyes open. BABES! Did you watch “När&Fjärran”?! Did you see us :D ? I haven’t watched it yet since I’m in Austria at the moment, but I’m gonna try to stream it! Was it good? :D i’m so excited to see it haha!!

  _____________________________________

  Åh, kommer ni ihåg mitt gråa hår?! Hade det i 3 månader mellan juni och augusti! Gillade det massor! Men gillar mitt blonda hår nu med :) kan dock inte komma underfund med vad fan jag ska göra med barret nu haha! Blir tokig. Det löser sig haha. Filippa och jag kom precis tillbaka till hotellet efter en mysig middag här i Obertauern! Nu är jag fett trött, ögonen går i kors typ. BABES! Såg ni “När&fjärran”?! :D Har inte sett det ännu eftersom jag är i Österrike men tänke strama det! var det bra? :D så peppad att få se haha!!!


  58 kommentarer  58 kommentarer om “GREY HAIR, DON’T CARE.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här