Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:21 | February 22, 2016

  OBERTAUERN

  obertauern_blick12obertauern_blick10obertauern_blick9obertauern_blick19obertauern_blick11obertauern_blick16

   

   

  WE ARE FINALLY HERE!

   

  Okey, wow! This place is so beautiful and the mountain tops is just breathtaking! As you know, it’s my very first time at a plc a like this so it’s very new to me. When we got here we went to out hotel, went out and took these photos, strolled around and then met up with the tourist agency here. Tonight Filippa and i are just gonna eat a good dinner and then go to bed so we are fit for fight for tomorrow! It’s the first day of skiing!! Can’t wait! Have you guys been skiing anything? Is it hard haha? I called a friend right before I went here and he was just like ” well, you clumpsy fuck.. you are gonna for sure break some bones or something going skiing!” .. well, thanks for that one douche hahaha! Hopefully not.. keep your fingers crossed for me, please? Have any of you made been to Obertauern too? Please tell me about things to do, eat and see! Thank you babes ♥

  AND HEY! PUT ON TV4 AT 20.00 TONIGHT – GONNA BE ON SWEDISH TELEVISION IN A SHOW CALLED “NÄR&FJÄRRAN” !

  ______________________________

  Okej, wow! Det är så vackert här och bergstopparna med all snö är så sjukt vackert bara! Som ni vet så är det min första gång på ett sånt här ställe så det är ganska nytt för mig. När vi kom hit så stack vi till hotellet, stack ut och fotade lite och sen promenerade runt innan vi mötte upp en tjej på turist infon. Ikväll ska jag och Filippa bara äta en god middag och sen gå och lägga oss så vi är fit for fight imorgon! Första dagen med skidåkning!!Längtar!Har ni åkt skidor nått? Är det svårt haha? Jag prata med en kompis innan jag åkte hit och han bah ” Jadu, din klumpiga jävel.. du kommer ju garanterat bryta nått ben eller nått..” haha, tack för den liksom.. mupp. Det får vi verkligen inte hoppas.. håll era tummar för mig, okej? Har någon av er varit i just Obertauern innan? Berätta gärna vad man kan göra, äta och se! Tack babes ♥

  OCH NI! SÄTT PÅ TV4 KL 20.00 – DÅ ÄR JAG MED I TVPROGRAMMET “NÄR&FJÄRRAN” !


  41 kommentarer  41 kommentarer om “OBERTAUERN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här