Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:09 | February 23, 2016

AMAZING VIEW

BY HEART,TRAVEL
ski_angelicablick8ski_angelicablick10ski_angelicablick9

 

THIS VIEW

 

I mean.. COME ON! LOOK AT THIS!! How beautiful is this?! I love the nature and I now know that I need to do more things like this. I wanna go hiking, I wanna travel to Canada and just see and explore the beautiful nature over there and just camp and stuff. I can’t wait for when me and Margaux are gonna borrow a friends van and drive from Sweden to Biarritz and live in the van during the whole time! When we get to Biarritz we are just gonna surf and chill. Ah, that kind of life is just.. amazing!

____________________________________

Jag menar… KOM IGEN! KOLLA PÅ DETTA!!! Hur vackert är inte detta?! Jag älskar naturen och nu vet jag vad jag behöver göra mer av och de är resor som dessa. Jag vill hikea, åka till Kanada och uppleva naturen och campa och grejer. Längtar så mycket tills jag och Margaux ska låna en kompis van/skåpbil och köra från Sverige till Biarritz och bo i bilen hela tiden! När vi kommer fram ska vi bara surfa och chilla sönder. Åh, sånt liv är ju bara..  för underbart!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “AMAZING VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.