Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:09 | February 23, 2016

  AMAZING VIEW

  ski_angelicablick8ski_angelicablick10ski_angelicablick9

   

  THIS VIEW

   

  I mean.. COME ON! LOOK AT THIS!! How beautiful is this?! I love the nature and I now know that I need to do more things like this. I wanna go hiking, I wanna travel to Canada and just see and explore the beautiful nature over there and just camp and stuff. I can’t wait for when me and Margaux are gonna borrow a friends van and drive from Sweden to Biarritz and live in the van during the whole time! When we get to Biarritz we are just gonna surf and chill. Ah, that kind of life is just.. amazing!

  ____________________________________

  Jag menar… KOM IGEN! KOLLA PÅ DETTA!!! Hur vackert är inte detta?! Jag älskar naturen och nu vet jag vad jag behöver göra mer av och de är resor som dessa. Jag vill hikea, åka till Kanada och uppleva naturen och campa och grejer. Längtar så mycket tills jag och Margaux ska låna en kompis van/skåpbil och köra från Sverige till Biarritz och bo i bilen hela tiden! När vi kommer fram ska vi bara surfa och chilla sönder. Åh, sånt liv är ju bara..  för underbart!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “AMAZING VIEW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här