Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:53 | February 23, 2016

  Ski Gear

  skidor_blick1skidor_blick7skidor_blick2

   

  GETTING OUR SKI GEAR

   

  We’ve had an aaaamazing day!! It’s so much fun skiing :D I’m on love! Why haven’t I’ve done this before? I love that I’m finding new stuff that I really like doing right now. First it was the yoga and meditation and now skiing! Didn’t understand it was this much fun. We had a ski instructor with us the whole day who was really good and told us that both of us are natural talents when it comes to this. So after just 1 hour of trying out the small slopes we went to the blue ones and went in pretty steep hills. So much fun! More photos to come babes. The views here are just breathtaking!

  ______________________________

  Vi har haft en helt magisk dag!!! Så jävla kul att åka skidor :D jag är kär i’t! Fattar inte varför jag inte gjort detta tidigare? Älskar att jag bah hittar massa nya grejer jag gillar nu för tiden. Först yogan och meditationen och nu skidåkning! Visste inte att de var så här kul. Vi hade en skidlärare med oss under dagen som var riktigt tung och som sa att vi faktist var naturbegåvningar i backen. Så efter bara 1 timma så skippa vi de mindre backarna och körde på de blåa med ganska branta backar. Så kul! Mer bilder kommer. Utsikten här är fan helt magisk!


  12 kommentarer



  12 kommentarer om “Ski Gear”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här