Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:03 | February 25, 2016

  UP ABOUVE THE CLOUDS

  blueski_angelicablick4blueski_angelicablick2blueski_angelicablick5blueski_angelicablick1blueski_angelicablick6blueski_angelicablick7blueski_angelicablick8

   

  SECOND DAY IN THE SLOPES

   

  Okey, so we managed to go from blue hills to red ones yesterday! HAHAH I just have to tell you what happened .. so, we were gonna do a red slope and well .. I got a bit of hubris on my way down and just went fast as fuck ( think of how they go when they do slalom races and they go really fast and don’t really turn the ski’s a lot.. well, like that.. ) and Filippa and our ski instructor was shouting like ” WOW! Good job!” ..until I came down to the last hill and did the biggest somersault ever in my life and my ski’s just flew of and disappeared a hundred miles away. HAHAHAHA! Luckily I didn’t get hurt but all I thought was ” okey, this is gonna look so hilarious and I hope I don’t hurt myself!” .. well, I got both of ’em right so that’s something! haha, well no more red hills for me for today.

  _____________________________________

  Okej, so vi lyckades att köra en röd backe igår! HAHAHAHA måste bah berätta vad som hände.. jo, vi skulle alltså köra en röd backe och väl påväg ner så fick jag sån jävla hybris och körde fort som fan ( tänk er hur typ slalomåkare åker och verkligen sicksackar mellan de där flaggorna på tv.. ja, typ så .. ) och Filippa och vår instruktör blev as impade och skrek “Wow! bra jobbat!” .. tills jag kom längst ner i backen och gör den festats vurpan i hela världen och skidorna bah flyger åt helvete och landar 100 mil bort. HAHAHAHAH! Tur nog så skadade jag mig inte och allt jag hann tänka var ” Det här kommer så så förbannat roligt ut och jag hoppas att jag inte skadar mig nu!” .. ja, jag fick ju rätt på båda så det är ju bra iallafall! haha, ja de blir inga mer röda backar för mig på ett tag utan de får bli blåa idag.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “UP ABOUVE THE CLOUDS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här