Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:57 | February 27, 2016

  FAUX FUR

  FAUXFUR_BLICK9FAUXFUR_BLICK4FAUXFUR_BLICK7FAUXFUR_BLICK10FAUXFUR_BLICK8FAUXFUR_BLICK5

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _FAKE FUR FROM ASOS, HERE_JEANS FROM ASOS, HERE_BOOTS ARE OLD_
  _CAP FROM BILLMAN BY RUT&CIRCLE_KNIT FROM BOOHOO, HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  Good morning babes! Just woke up and made breakfast for me and André. Bob Marley is streaming through the speakers here at home while both of us is getting ready and the sun is shining outside! Can’t be better! I love mornings when André and I are both free and can take it easy, eat breakfast and just chill before it’s time for us to get going to the stuff we need to do that specific day. I’m gonna meet up with Margaux and Josefin and have a power walk, eat lunch and have a look in some stores. A perfect saturday! Talk to you in a while.

  _______________________________________

  God morgon babes! Vakna nyss och gjorde precis frukost åt mig och André. Bob Marley spelas genom högtalarna här hemma medans vi båda fixar oss. Solen skiner utanför fönstret med! Kan inte bli bättre! Älskar morgnar där jag och André är lediga så vi bah kan softa, äta frukost och mysa innan de är dags för oss båda att bege oss ut på vad de nu än är vi ska göra haha. Jag ska möta upp Margaux och Josefin för en liten pw, lunch och häng i stan för att kolla in lite butiker. En perfekt lördag! Hörs om en stund.


  39 kommentarer  40 kommentarer om “FAUX FUR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här