Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:24 | February 28, 2016

  BEER&SKI

  after_angelicablick1after_angelicablick2after_angelicablick4after_angelicablick3

   

  OBERTAUERN / AFTERSKI

   

  Spent my saturday in a really nice meeting and got my brows done until now. I’ve been cleaning our apartment for 2 hours now and now i’m watching episodes of “Sex & the city” and drinking tea. André, Emil and I are gonna eat at Fat Franks later and just have a chill sunday. What are you guys doing this sunday?

  __________________________________

  Har hittills spenderat min söndag med ett trevligt möte och fixat mina bryn. Har städat här hemma nu i två timmar och nu sitter jag och kollar på  “Sex and the city” och dricker te. Sen ska jag, André och Emil käka på Fat Franks och bah softa. Vad gör ni denna söndag?


  17 kommentarer  17 kommentarer om “BEER&SKI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här