Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:17 | February 29, 2016

  10 DEGREES

  blueski_angelicablick9blueski_angelicablick11blueski_angelicablick10

   

  WAITING FOR OUR TAXI TO GNADENALM

   

  They weather was insane in Obertauern! Like +5 – 10 degrees and the sun was shining almost everyday. Could it be better? Woke up a bit early today and I’ve been answering emails all morning. Having my second cup of coffee in bed right now and i’m soon gonna get going to my first meeting of the day. Happy monday y’all! Talk to you in a while.

  ___________________________________________

  Vädret var helt magiskt i Obertauern! Typ 5-10 plusgrader och solen lyste nästa varje dag. Kan de ens bli bättre? Vakna upp rätt tidigt idag och har send ess svarat på mail. Dricker min andra kopp kaffe i sängen och ska snart bege mig mot mitt första möte för dagen. Glad måndag alla! Hörs om en lite stund.


  26 kommentarer  26 kommentarer om “10 DEGREES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här