Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:17 | February 29, 2016

10 DEGREES

blueski_angelicablick9blueski_angelicablick11blueski_angelicablick10

 

WAITING FOR OUR TAXI TO GNADENALM

 

They weather was insane in Obertauern! Like +5 – 10 degrees and the sun was shining almost everyday. Could it be better? Woke up a bit early today and I’ve been answering emails all morning. Having my second cup of coffee in bed right now and i’m soon gonna get going to my first meeting of the day. Happy monday y’all! Talk to you in a while.

___________________________________________

Vädret var helt magiskt i Obertauern! Typ 5-10 plusgrader och solen lyste nästa varje dag. Kan de ens bli bättre? Vakna upp rätt tidigt idag och har send ess svarat på mail. Dricker min andra kopp kaffe i sängen och ska snart bege mig mot mitt första möte för dagen. Glad måndag alla! Hörs om en lite stund.


26 kommentarer26 kommentarer om “10 DEGREES”

    optimalt fjällenväder!! kan icke hantera kyla + snö i kombo ;) haha.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här