Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:42 | March 1, 2016

G4LIFE

LOOK OF THE DAY
faux-angelicablick9faux-angelicablick1faux-angelicablick8faux-angelicablick7faux-angelicablick6

 

FAUX FUR FROM ASOS, SOLD OUT_LEGGINGS FROM H&M_SNEAKERS FROM NIKE_
_BAG FROM CHANEL_TOP FROM RIVER ISLAND X RIHANNA_

 

A very, very simple look! But I want to show you those looks to you guys too :) this is kind of an “everyday uniform” when I don’t know what to wear or have anything special planned. Then I always look like this! Comfy and warm. i’m gonna meet up with Fang now and take photos of some looks that I wanna show you :) and then we’re having lunch before my first meeting of the day. Gonna spend the day at the office! Later on it’s movie night with Filippa! Okey, so what’s happening with the election in the US? I thought people where kidding when they told me that Trump is in the run to become president ( heard this a while ago) . I hope the people in the US understand what a total idiot he is and that the world will collapse if he get selected. Go Hilary! And that tv4 is going to show a documentary about him on tv? WHAT? why? That will only give him more air. Show a documentary about Hilary or someone else instead!

__________________________________________

En super enekl look! Men jag vill ju visa er sånna loosk med :) detta är typ min “vardagliga kostym” när jag inte vet vad jag ska ha på mig eller inte ska göra nått speciellt den dagen. Då ser jag nästan alltid ut såhär! Varm och slapp. Ska snart möta upp Fang för att fota lite looks som jag vill visa er :) sen ska vi käka lunch innan det är dags för dagens första möte. Kommer hänga på kontoret en hel del idag innan jag ikväll ska ha filmkväll med Filippa! Okej, så vad händer med valet i USA? Jag trodde folk skoja när dom berättade att Trump är med i valet att bli president ( hörde detta för länge sen). Hopaps att folk fattar vilken mupp han är och att världen kommer fakking kollapsa om han blir vald. Go Hilary! och det där med att tv4 ska visa någon slags dokumentär om honom på tv? vänta lite nu.. VA? VARFÖR? Det ger ju honom bara mer luft och spridning. Visa Hilary eller någon annan istället!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

45 Responses to “G4LIFE”

 1. L on

  ÄLSKAR din stil!!!!!! Skojar inte du har världens fetaste klädstil :D
  På din instagram bild har du på dig gråa byxor med G4L tröja…. Varifrån är byxorna??? Puss!

  Reply
 2. Sarah on

  Hej jag har alltid undrat vem som härmar vem? Är det du som försöker se ut som fanny lyckman el är det hon som försöker se ut som dig?? ;p

  Reply
  • angelicablick on

   Ingen av oss försöker vara någon alls. Om man tittar så är vi ju varken lika någonstans eller har samma stil. Jag menar, hon har ju en viss stil(sportig) medans jag blandar väldigt mycket. Ibland kan jag absolut klä mig sportigt, men jag kan ju andra dagen ha nått jättekvinnligt eller rockigare på mig. vi sminkar oss inte samma överhuvudtaget och har inte alls samma ansikte eller form. De ända som folk verkar se och som är de ända som är likt är väl isåfall håret. Men de är ju det ända. Men vem fan har inte vågigt, långt, blondt hår i sverige? alla har ju typ det now a days. Tror bara att folk vill skapa drama som inte existerar och hetsa fram nått som inte finns. De är vad jag tror.

   Reply
 3. Louise on

  Love the look! Comfort er virkelig det beste!

  Men kjære Angelica kan du hjelpe meg?? Er på leting etter nytt kamera – har du noen tips å anbefale, evt hva bruker du?? :) Ha en fin dag and swag it hard ;) <3

  Reply
  • angelicablick on

   Tack härliga du :) oj, hmm de beror lite på om du är nybörjare eller inte och vad för märke du kollat på! jag föredrar canon iaf :) kram på dig!

   Reply
   • Louise on

    Takk for svar ;) Ehm, nå har jeg Nikon D3300, helt greit for en nybegynnere, men nå har jeg blitt mye flinkere så vil oppgradere! Canon er vell like Nikon?

    Hvilken Canon-modell mener du er best evt best kameralins (motiv) for look-photos?

    HA EN SUPER HELG ^^

    Reply
  • angelicablick on

   Nej vi kan inte rösta, men som sagt: ju mer man sprider ordet och delar med sig ju större blir han/dom. Titta bara på SD här i sverige.. pga all media och att alla skriver så mycket om dom så får folk nys om dom och på så vis växer SD. Vilket inte är bra! Ner och bort med SD och samma med Trump med. Tycker bara att de är dåligt av dom att sprida honom på det sättet – dom borde upplysa om Hilary eller någon annan istället. kram

   Reply
 4. ayu on

  I’ve been checking the blog for a while and it’s an obligatory question: why do you never smile in pictures, but always look so dead serious? You seem like a fun girl in real life. Also, go Bernie Sanders! ;)

  Reply
 5. Sandra on

  Ja fast Hillary har precis lika idiotiska tankar som Trump. Många tror att hon är den goda o valet för atg hon är är kvinna exempelvis men hon har flertalet gånger uttryckt rasistiska, honofobiska och transfobiska uttryck.
  Tycler därmed inte det känns rätt att du förespråkar Hillary framför Trump då dem båda är exakt lika katastrofala.

  Om nu någon ska förespråkas så anser jag det bör vara bernie Sanders, som arbetar för alla människors rätt.

  Reply
 6. Caro on

  Beautiful! would you mind telling me how you get your brows so perfect?? :) i am blonde too and i always wonder which colour is best.. yours looks like it!
  xxx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.