Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:33 | March 2, 2016

  BURGERS&FRIES

  fries_angelicablick17 fries_angelicablick15fries_angelicablick18fries_angelicablick12fries_angelicablick19fries_angelicablick10

   

  PHOTOS BY FANG
  _JEANS FROM ZARA_TSHIRT FROM H&M_LEATHERJACKET FROM ZARA_
  _SHOES FROM ZARA_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_

   

  A look shoot by Fang yesterday! So, I’m still in bed. My stomach started hurting yesterday and my night has been horrible. I think my gastritis is back :( I really hope not, but it feels like it. So today I’m just gonna chill with Sabri and take it easy. Nothing else!

  _______________________________

  En look som fang fotade igår! Så, jag ligger fortfarande i sängen. Min mage började göra ont igår och min natt har varit förjävlig. Jag tror min magkatarr är tillbaka :( hoppas verkligen inte de, men de känns som de. Så idag ska jag bara slappa i sängen och ta de lugnt med Sabri. Inget annat!


  38 kommentarer  40 kommentarer om “BURGERS&FRIES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här