Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:22 | March 3, 2016

  RAINBOW COUNTRY

  green7green21green9green11

   

  PHOTOS BY FANG / CREDIT&ADLINKS
  _JACKET FROM ZARA_SNEAKERS FROM NIKE,HERE_TROUSERS FROM ZARA_
  _BAG FROM CELINE_TOP FROM H&M_

   

  My stomach is a bit better today so I’m gonna get out of bed for the first time in two days and meet up with Filippa. I’m still gonna take it really easy but it’s ok to chill and talk! What are you guys up to today? I’m trying to plan for some upcoming stuff. I can now tell you that we are going to Cochaella!!! I CAN’T EVEN TELL YOU HOW HAPPY I AM! I’m gonna tell you more about it as fast as I can and are allowed too.
  One more fun thing coming up is LA in about two weeks. As I said, lot of things coming up!

  _______________________________________

  Min mage är lite bättre idag så jag ska ta mig ur sängen för första gången på två dagar och möta upp filippa. Jag kommer fortfarande ta de fett lugnt men de är ju ok att chilla och snacka! Vad gör ni idag? jag håller på att försöka planera saker som ska ske snart. Jag kan berätta att jag bal ska till Cochaella!!! KAN INTE FÖRKLARA HUR GLAD JAG ÄR! Jag ska berätta mer om de så fort vi får. En annan rolig sak är att vi ska till LA om två veckor. Massa roligt!


  38 kommentarer  38 kommentarer om “RAINBOW COUNTRY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här