Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:12 | March 4, 2016

  COSTA RICA VIBE

  Namnlöst-6meandmybuddies3

   

  ME & MY BUDDIES

   

  Aw, I miss this place! I’m sitting here and I can’t make up my mind if I should book a trip back to Costa Rica again. Cause the thing is that .. I’ll fly to LA between 14-17th of march and  there is a cheap direct flight from LA to Costa Rica the last day in LA. Should I go and stay for a couple of days before I go home? otherwise I’ll just be in LA for 3 days and that’s pretty short. So it kind of would be better to fly 5 hours to Costa Rica and then stay there for 5-7 days before I go home. Right? What do you think? Yes or no?

  ______________________________________________

  Åh, saknar detta stället! Jag sitter här och kan inte bestämma mig om jag ska boka en resa tillbaka till Costa Rica igen. För saken är den.. jag flyger till LA mellan 14-17e Mars och de finns ett billigt direktflyg från LA till Costa Rica. Så, borde jag åka dit och stanna några dagar innan jag åker hem? Annars får jag bara 3 dagar i LA och de är ju ganska kort. Så de borde typ vara bättre att flyga de 5 timmarna till Costa Rica och stanna där i 5-7 dagar och sen åka hem. Eller hur? Vad tycker ni? Ja eller Nej?


  18 kommentarer  18 kommentarer om “COSTA RICA VIBE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här