Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:40 | March 4, 2016

RUN WITH ME

IN COLLAB WITH
puma_ablick9puma_ablick4puma_ablick8puma_ablick5

 

WEARING/IN COLLAB WITH PUMA

 

ATM I’m doing a really fun collab with PUMA/Intersport! First I just have to say: I love colorful training shoes! The ones I’m wearing are called PULSE XT cross trainer and are damn comfy. I think it’s important for a shoe like this to be flowy in the movement and fit the foot good, and these ones really fit the profile for that. Easy, smooth on the foot and really nice! Buuuuut now to the best part of it all! ( I wanna win myself… can I pick me as a winner? haha ). Well, you have the chance of winning a trip to Jamaica(!) with a friend. You can find all the info, the contest and how to participate HERE! I’m cheering for you guys och if any of you win, please bring me with you haha! DEAL! I love to invite myself haha!

__________________________________

Gör just nu ett roligt samarbete tillsammans med PUMA/Intersport!
Måste först säga: ÄLSKAR färgglada träningsskor! De jag har på mig heter PULSE XT Cross trainer och är jäkligt bekväma. Jag tycker träningsskon ska vara väldigt följsamma och ha bra passform och det tycker jag att dessa har. Lätta, smidiga och snygga helt enkelt! Meeeeen nu till den sjukt roliga delen! ( Vill seriöst vinna själv… kan man få välja sig själv haha?). I och med detta så håller även PUMA/Interport en rolig tävling där man kan vinna en resa till Jamaica(!) tillsammans med en vän. All info, tävlingen samt hur man tävlar hittar ni HÄR! Hejja er och hoppas att någon av er vinner allt och så kan du väl ta med mig på resan? Deal! hahaha. Älskar att bjuda in mig själv på saker!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

31 Responses to “RUN WITH ME”

 1. Sanna on

  shit vilka snygga träningskläder och skor !!
  De där skulle jag vilja ha, hela kittet !! Galet snyggt att träna i nu till våren och sommaren

  Reply
 2. M. M on

  När kommer svaren på senaste frågestunden? Är så nyfiken!
  Skulle uppskattas mycket om du ville dela med dig av vart och hur du fixar dina bilder till bloggen och instagram! Kram :)

  Reply
  • angelicablick on

   Fast vi är ju verkligen inte lika alls, förutom håret typ? och jag menar, hur många har inte långt, halvvågitgt blont hår? Vi är inte lika i ansiktet, inte till kroppen, inte hur vi sminkar oss eller nått. Både jag och Fanny är ganska trötta på att höra detta båda två. jag känner inte att jag ska behöva ändra mig och bli så “olik” någon jag kan BARA för att andra tycker de. Jag är jag och jag gillar hur jag ser ut! Jag kan absolut klippa av mig mitt hår och sluta klä mig i sportiga kläder, men ..de är ju inte de jag vill? bara för att andra tycker vi ser lika ut så ska ju inte jag behöva ändra på mig eller klä mig annorlunda bara för att folk tycker som dom gör. Det roliga är att folk ser ju inte när jag tex klär mig i annat än sportigt ( vilket är mer än 50% av tiden ) – de är bara när jag klär mig sportigt som “jag ser ut som Fanny och Fanny ser ut som mig”. Hade ju varit en annan sak om jag obviosuly hade härmat henne med allt hon köper, sminkat mig precis som henne, färgat håret som henne varje gång hon ändrat håret osv. Men de gör ingen av oss. Så den där grejen får folk släppa, börjar bli tröttsamt som fan. Menar inget illa mot dig, blir bara tröttsamt att höra. kram!

   Reply
 3. Hawraa on

  Hej Angelica!
  Jag har följt din blogg ganska länge och jag måste bara säga att jag älskar den!!
  Det jag vill säga är att när jag läser din blogg på Ipaden eller på mobilen så blir bilderna sudigga :/ . Nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag ibland sparar dina bilder för att få inspiration och det blir lite tråkigt om de är suddiga.. :( När jag exempelvis läser Kenzas blogg så blir det inte så.
  Jag bara undrar om du har någon aning om vad jag kan göra. :)
  Skulle vara tacksam för svar. :)
  Hälsningar Hawraa <3

  Reply
  • angelicablick on

   Hej fina! Oj är de så? vad tråkigt!! Bra att du säger till! så ska de ju inte vara! har ju optimal upplösning och lägger alltid upp dom i högsta möjliga. Ska säga de till grabbarna så att dom kan lösa de till början på veckan <3 tack för att du sa till!! kram!

   Reply
 4. Katerina on

  Angelica could you please give us the link for the competition in english? cause i can’t find it anywhere!!! thank you!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.