Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:40 | March 4, 2016

  RUN WITH ME

  puma_ablick9puma_ablick4puma_ablick8puma_ablick5

   

  WEARING/IN COLLAB WITH PUMA

   

  ATM I’m doing a really fun collab with PUMA/Intersport! First I just have to say: I love colorful training shoes! The ones I’m wearing are called PULSE XT cross trainer and are damn comfy. I think it’s important for a shoe like this to be flowy in the movement and fit the foot good, and these ones really fit the profile for that. Easy, smooth on the foot and really nice! Buuuuut now to the best part of it all! ( I wanna win myself… can I pick me as a winner? haha ). Well, you have the chance of winning a trip to Jamaica(!) with a friend. You can find all the info, the contest and how to participate HERE! I’m cheering for you guys och if any of you win, please bring me with you haha! DEAL! I love to invite myself haha!

  __________________________________

  Gör just nu ett roligt samarbete tillsammans med PUMA/Intersport!
  Måste först säga: ÄLSKAR färgglada träningsskor! De jag har på mig heter PULSE XT Cross trainer och är jäkligt bekväma. Jag tycker träningsskon ska vara väldigt följsamma och ha bra passform och det tycker jag att dessa har. Lätta, smidiga och snygga helt enkelt! Meeeeen nu till den sjukt roliga delen! ( Vill seriöst vinna själv… kan man få välja sig själv haha?). I och med detta så håller även PUMA/Interport en rolig tävling där man kan vinna en resa till Jamaica(!) tillsammans med en vän. All info, tävlingen samt hur man tävlar hittar ni HÄR! Hejja er och hoppas att någon av er vinner allt och så kan du väl ta med mig på resan? Deal! hahaha. Älskar att bjuda in mig själv på saker!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “RUN WITH ME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar skorna! Färgerna är underbara :D

   Reply
  • Tack fina! Håller med dig :) kram

   Reply
  • shit vilka snygga träningskläder och skor !!
   De där skulle jag vilja ha, hela kittet !! Galet snyggt att träna i nu till våren och sommaren

   Reply
  • Håller med dig! Sitter som ett smäck med!! Älskar ju att mixa färgglatt med grått/svart/vitt :) kram

   Reply
  • So pretty! Love the sneakers!

   http://MARTASFASHIONDIARY.com/

   Reply
  • Thanks babe :) they are nice! xx

   Reply
  • I too am a lover of colourful trainers – I love this gym look and what a fabulous competition too! What I’d do to be laid on a beach in the sun rather than on my sofa looking out of the window at snow!

   Elizabeth xo Elizabeth-Daisy.com

   Reply
  • Yes! it’s so nice :) thanks! yes that would be soooo nice! :) xx

   Reply
  • När kommer svaren på senaste frågestunden? Är så nyfiken!
   Skulle uppskattas mycket om du ville dela med dig av vart och hur du fixar dina bilder till bloggen och instagram! Kram :)

   Reply
  • Har sagt innan helgens slut :) har så mycket jobb + magkatarr så har dragit ut på tiden enormt. kRAM!

   Reply
  • Angelica, du blir mer och mer lik bloggaren Fanny Lyckman! Sjukt!

   Reply
  • Fast vi är ju verkligen inte lika alls, förutom håret typ? och jag menar, hur många har inte långt, halvvågitgt blont hår? Vi är inte lika i ansiktet, inte till kroppen, inte hur vi sminkar oss eller nått. Både jag och Fanny är ganska trötta på att höra detta båda två. jag känner inte att jag ska behöva ändra mig och bli så “olik” någon jag kan BARA för att andra tycker de. Jag är jag och jag gillar hur jag ser ut! Jag kan absolut klippa av mig mitt hår och sluta klä mig i sportiga kläder, men ..de är ju inte de jag vill? bara för att andra tycker vi ser lika ut så ska ju inte jag behöva ändra på mig eller klä mig annorlunda bara för att folk tycker som dom gör. Det roliga är att folk ser ju inte när jag tex klär mig i annat än sportigt ( vilket är mer än 50% av tiden ) – de är bara när jag klär mig sportigt som “jag ser ut som Fanny och Fanny ser ut som mig”. Hade ju varit en annan sak om jag obviosuly hade härmat henne med allt hon köper, sminkat mig precis som henne, färgat håret som henne varje gång hon ändrat håret osv. Men de gör ingen av oss. Så den där grejen får folk släppa, börjar bli tröttsamt som fan. Menar inget illa mot dig, blir bara tröttsamt att höra. kram!

   Reply
  • Man I used to love Puma! Those trainers are sick x

   http://www.wonkylauren.com

   Reply
  • Yes they are nice! Puma is slowly coming back again :) after everything with Rihanna and everything! xx

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag har följt din blogg ganska länge och jag måste bara säga att jag älskar den!!
   Det jag vill säga är att när jag läser din blogg på Ipaden eller på mobilen så blir bilderna sudigga :/ . Nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag ibland sparar dina bilder för att få inspiration och det blir lite tråkigt om de är suddiga.. :( När jag exempelvis läser Kenzas blogg så blir det inte så.
   Jag bara undrar om du har någon aning om vad jag kan göra. :)
   Skulle vara tacksam för svar. :)
   Hälsningar Hawraa <3

   Reply
  • Hej fina! Oj är de så? vad tråkigt!! Bra att du säger till! så ska de ju inte vara! har ju optimal upplösning och lägger alltid upp dom i högsta möjliga. Ska säga de till grabbarna så att dom kan lösa de till början på veckan <3 tack för att du sa till!! kram!

   Reply
  • Angelica could you please give us the link for the competition in english? cause i can’t find it anywhere!!! thank you!

   Reply
  • Aw, this is the only site they have that’s possible to compete in :( I’m sorry! xx

   Reply
  • oooh ok i see..thank you very much gorgeous! <3

   Reply
  • Great workout outfit! I love the colors.

   Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

   Reply
  • Thank you babe :) xx

   Reply
  • Cool outfit!

   Reply
  • Tack hörrö :) kram!

   Reply
  • Loving this outfit!

   http://www.llindatt.com

   Reply
  • Thank you :) xx

   Reply
  • damn cool workout gear
   http://www.thefashionfraction.com

   Reply
  • thanks babe! xx

   Reply
  • vart är dom gråa träningtightsen köpa? :D

   Reply
  • Allt är Puma :) kram

   Reply
  • Så snyggt med grått och rosa/orange! :)

   Reply
  • Underbart outfit, måste köpa skorna !!!

   Reply